Oxelbergen

Oxelbergen

Odalgatan 17, Norrköping Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Ledigt att hyra
Registrera intresseanmälan

Allmänt

Oxelbergen - ett nytt trygghetsboende i Norrköping
I direkt anslutning till Oxelbergsparken i området Oxelbergen har Estea byggt ett trygghetsboende. Oxelbergen har närhet till såväl centrum, kollektivtrafik, handel och vårdcentral samt en egen härlig trädgård. Trygghetsboendet Oxelbergen är för dig som har fyllt 65 år och som söker det lilla extra i form av trygghet, service och social samvaro.

Vad är ett trygghetsboende?
Ett trygghetsboende vänder sig till dig som är 65 år eller äldre och som söker lite extra i trygghet, service och social närvaro i ditt boende. Förutom fullt utrustade lägenheter finns i huset två gemensamhetslokaler, gym och parkeringsgarage för de boende.

Registrera ditt intresse
Enklaste sättet att registrera intresse för att bo på Oxelbergen är att bli medlem i HomeQ via deras webb och sedan göra en intresseanmälan där. För att bli medlem i HomeQ behöver du ha tillgång till BankID. Om du saknar BankID och inte kan bli medlem i HomeQ är du välkommen att kontakta oss på esteabostad@newsec.se så hjälper vi dig med att anmäla ditt intresse för att bo på Oxelbergen.

Minimiålder
65 år

Lägenheter

Lägenheterna
Här finns 72 hyreslägenheter som är ettor från 27 kvm till treor på 79 kvm. Varje lägenhet är fullt utrustad med tvättmöjligheter i badrummen i form av tvättmaskin och torktumlare eller en kombinerad tvätt- och torktumlare. Köken är utrustade med induktionshäll och inbyggnadsugn, micro och diskmaskin. Bostäderna har parkettgolv av ek och klinkergolv vid ytterdörren. Badrummen utförs helkaklade. Förvaringsutrymmena finns placerade inom lägenheten eller i förråd i källaren och två hissar som når från källaren till takvåningen finns installerade i byggnaden. Varje lägenhet är ansluten till det centrala ventilationssystemet (FTX) och huset värms av fjärrvärme.Byggnaden
Husets exteriör består av en kombination av tegel och puts för att smälta in i Oxelbergen och samtidigt skapa en egen elegans. Byggnaden har en entré mot Odalgatan med direktaccess till båda hissarna och trädgården. Entrén är fullt tillgänglig och båda hissarna nås enkelt. I bottenplan finns utöver två lägenheter även ett rymligt rullstolsförråd, gemensamhetslokalerna inkl. HWC och utrymmen för kommunens personal att vistas i. På bottenplan vid entrén finns lägenhetens postfack och utanför varje lägenhet finns ett tidningsställ för morgontidningens leverans. På källarplan är gymmet/rörelserummet lokaliserat samt även förråd och garage.Utemiljö
Utemiljön är utformad för att skapa en trivsam oas för alla boende. Det finns sittplatser, odlingslådor och även en egen boulebana att kasta klot på. Utemiljön nås från både trapphus och via en smitväg mot Oxelbergsparken och en trappa mot Odalgatan.

Faciliteter

Lokaler för gemenskap
Gemensamhetslokalerna som finns på bottenvåningen passar för delade måltider, kalas, samvaro och hobby. I anslutning till ett av gemensamhets rummen finns en lokal för kommunens personal. I källaren finns även en lokal för gym och rörelse. Garaget är försett med 15 parkeringsplatser.


Trädgården på Oxelbergen är omsorgsfullt utformad med plats för odling och rekreation med en egen boulebana.

Läge

Vad finns i närområdet?
Oxelbergen har närhet till såväl centrum, kollektivtrafik och handel. Vårdcentral finns i huset bredvid, du hittar en Coop-butik och ett konditori på gångavstånd och alldeles intill har vi Oxelbergsparken med fina promenadstråk i grönområden. 

Service & Aktiviteter

Trygghetsvärd/värdinna
Kommunen bemannar gemensamhetslokalerna med en trygghetsvärd/värdinna två timmar om dagen, sju dagar i veckan. Värden eller värdinnan anordnar aktiviteter som de boende kan delta i om de önskar.

Kontakt

Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Christina Ahlstrand
Gatuadress
Odalgatan 17
Postnummer
602 29
Postort
Norrköping
Vill du bo här?

Enklaste sättet att anmäla intresse för att bo på Oxelbergen är att bli medlem i HomeQ via deras webb och sedan göra en intresseanmälan där. För att bli medlem i HomeQ behöver du ha tillgång till BankID. Om du saknar BankID och inte kan bli medlem i HomeQ är du välkommen att kontakta oss på esteabostad@newsec.se så hjälper vi dig med att anmäla ditt intresse för att bo på Oxelbergen.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Oxelbergen

Norrköpings kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.