SBB Solen

Segerstadsvägen 15A, Växjö Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Ledigt att hyra
Intresseanmälan

Allmänt

Solen är ett nybyggt trygghetsboende i vackra Hovshaga för dig som är 65 år eller äldre. Här erbjuds du gemenskap, service och egen trygghetsvärd.

Snart är det dags för inflyttning i Solen. Här bjuds boende med hiss och utformat för att ge dig som hyresgäst både gemenskap, trygghet och service av bästa märke.

Boende i vackra Hovshaga i Växjö
Med boende i vackra omgivningar men också staden nära finns gott om möjligheter för en varierad vardag. Den kryddas dessutom med aktiviteter i Solen vilka anordnas av vår trygghetsvärd som finns tillgänglig för att bygga gemenskap och trygghet i glada vänners lag.

Introduktions­erbjudande – reducerad hyra upp till 50%
Trygghets­boende Solen är i full produktion. Första inflyttning i hyres­lägenheterna i vackra Hovshaga sker i november i år. Vi har ett introduktions­erbjudande som innebär att du som hyresgäst får reducerad månadshyra. Hyres­reduktionen gäller för tidsperioden 1 november 2022 – 31 december 2025. Reduktionen för dig som hyresgäst gäller per månad, från och med det datum som du flyttar in och sedan löpande för erbjudandets tidsperiod. Om du exempelvis flyttar in 1 november i år får du således hyresreduktion för två månader 2022 samt åren fram till och med 2025.

Minimiålder
65 år

Lägenheter

Smarta planlösningar med rum för livet
Etapp 1 av Solen rymmer totalt 41 lägenheter. Det är två- respektive trerummare som är effektivt utformade för en enklare vardag. Storleken på lägenheterna är allt från 43 till 87 kvadrat för att passa just dina behov.

Lägenheterna är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och kabel-tv. Husdjur är välkomna liksom familj och vänner som vid besök kan bo i övernattnings­rum.

Se vilken lägenhet och lösning som passar dig.

Faciliteter

I och vid fastigheten finns bland annat två större samlingslokaler, boulebanor, odlingslådor, ateljé och pergola för gemensamma aktiviteter som planeras och genomförs av vår trygghetsvärd. I markplan finns även tre lokaler för kommersiella verksamheter där vi planerar för apotek samt verksamheter för motion och möten.

Läge

Solen ligger centralt placerad, mitt emot Ica-butiken i vackra Hovshaga. Det innebär att du har nära såväl till naturen som Växjö GK och till kollektivtrafik som tar dig snabbt och säkert in till centrala Växjö.

Service & Aktiviteter

SBB Solen har en egen trygghetsvärdinna, Ingela Schandersson. Hon kommer att finnas på plats under veckorna för att bland annat arrangera olika typer av aktiviteter och event.

Kontakt

Hemsida
Kontaktperson
Ingela Schandersson, trygghetsvärd
Gatuadress

Segerstadsvägen 15A

Postnummer
352 63
Postort

Växjö

Vill du bo här?

Vi genomför visningar på dagtid, på tisdagar och torsdagar. Hör av dig till vår trygghetsvärd Ingela Schandersson. Du når henne genom att ringa eller skicka ett e-post för att bestämma en tid som passar. Välkommen.

Hitta hit

Vägbeskrivning

SBB Solen

Växjö kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.