Attendo Vegagatan

Norrtälje

Om oss

I början av 2022 öppnar det nya och moderna äldreboendet Attendo Vegagatan i Nortälje hamn.

Vi påbörjar nu byggnationen av 84 nya lägenheter hos Attendo Vegagatan, Norrtälje. Boendet ligger i Norrtälje Hamn i kvarteret Alen som utvecklas av Magnolia Bostad. Här bor du på Norrtäljes bästa läge.  I en ny stadsdel som sjuder av liv och rörelse. Bara ett stenkast från det glittrande blå.

Livsstilsboende sport & spa
Boendet kommer drivas utifrån konceptet sport & spa, vilket innebär många aktiviteter med fokus på välbefinnande och träning. Här kan du träna i gymmet, både individuellt- och cirkelträning. På vår spa-avdelning kan du koppla av och kanske få massage eller annan behandling. Vi uppmärksammar förstås sportevenemang på olika sätt, inte minst tittar vi på vår storbilds-TV.

Se filmen om Attendos livsstilskoncept sport & spa

Grönska och hållbarhet
På takterrasserna strålar solen dagen lång och i grannarnas gemensamma växthus spirar grönskan. På takterrasserna och innergården finns gott om möjligheter att odla sina egna grönsaker. Taken är gröna och täcks med sedum, för att främja den biologiska mångfalden. De har även solceller vilket minskar kvarterets energiförbrukning. Eftersom hållbarhet inte bara handlar och miljö utan även om människors välmående, planerar vi till exempel golv med komfortkylning i kvarterets äldreboende. Tänk vad skönt med lite svalka under sommarens varmaste dagar!

Intresserad av att flytta hit?
Jag heter Louise och mig är du välkommen att kontakta om du har frågor eller är intresserad av att flytta hit. Du når mig på telefonnummer 072-084 21 27 eller så kan du mejla mig på louise.gunhardsson@attendo.se.

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
 är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!


Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. 

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-084 21 27

Kontaktperson

Louise Gunhardsson

Vill du bo här?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-084 21 27

Translate

Tyck till