Attendo Vegagatan

Om oss

Modernt äldreboende med inriktning Sport & Spa
Vegagatan är ett nytt och modernt äldreboende som öppnade upp i maj 2022 i Norrtälje med inriktning Sport & Spa. Boendet erbjuder en härlig relaxavdelning med spa och bastu. En sportbar där du kan svalka dig med något gott att dricka samtidigt som vi tillsammans tittar på vår storbilds-TV när favoritlaget spelar.

En härlig samlingssal med takterass som har fantastisk utsikt mot Norrtäljeviken. För dig som gillar växter och plantering lika mycket som oss, kommer vi ha ett växthus och även en egen trädgård på taket.

Organisation
Organisationsform
Företag

Boendet

Allmän beskrivning

Viktigt att du känner dig som hemma
Våra trivsamma lägenheter är på cirka 31 m² och är anpassade för att skapa de bästa förutsättningarna för att du ska kunna leva så bekvämt och självstädnigt som möjligt. Lägenheterna har ett trinettkök samt ett större tillgänglighetsanpassat badrum med dusch och toalett.

Varje lägenhet är även utrustad med en höj- och sänkbar säng men i övrigt möblerar du själv med hur du vill ha det. För oss är det viktigt att du känner dig som hemma i din nya bostad.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Lediga platser
Demens - Permanent
Omvårdnad - Permanent

Aktiviteter

På Attendos äldreboenden erbjuder vi regelbundet aktiviteter för kropp och själ. Våra aktivitetsansvariga ansvarar för att organisera individuella aktiviteter och gruppaktiviteter. Utbudet av aktiviteter baseras på de boendes önskemål.

Njut av utsikten på takterrassen, påta i växthuset eller träna i vårat gym. Eller varför inte ta en promenad till vattnet? Här finns något för alla!

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Vård & Omsorg

Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas. När du flyttar in hos oss får du en kontaktman i personalgruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med. Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Monica Hawkins Verksamhetschef
Gatuadress
Skutgatan 15
Postnummer
761 34
Postort
Norrtälje
Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Attendo Vegagatan

Norrtälje kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.