Silver Life i Näsby Slottspark

Dora Lamms Gata 11 , Täby Karta

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Här erbjuder vi på Silver Life vård och omsorg dygnet runt, i vacker miljö, för äldre personer när hemtjänsten inte längre räcker till.

Vår filosofi är att skapa en varm och trygg tillvaro med hjälp av erfaren, engagerad och empatisk personal. Vi har ett eget kök med en egen kock som bjuder på god, hemlagad mat. För att bidra till en aktiv och meningsfull tillvaro finns dessutom vår ”Silvervärdinna”, vars uppgift är att knyta an till Täbys kulturliv, planera aktiviteter och stunder av gemenskap dit även släkt och vänner är välkomna. För par som önskar att fortsätta bo tillsammans erbjuder vi också parlägenheter. 

Silver Lifes koncept
Silver Life Upplands Väsby är en del av Silver Lifes koncept om en boendekedja som erbjuder trygghet, service och komfort under det seniora livets alla skeden. Under de aktiva åren erbjuder vi bekväma seniorboenden och när behov uppstår god vård och omsorg på våra vård- och omsorgsboenden som ligger i anslutning.
Läs gärna mer här.

Organisation
Organisation form
Företag
Driftsform
Egen regi

Boendet

De gemensamma ytorna är generösa, ljusa och öppna och stimulerar till samvaro. Du delar hall, vardagsrum och kök med åtta grannar. Här finns även en större balkong eller uteplats med utsikt över området och vattnet.

I möbleringen av gemensamma ytor har vi fokuserat på högkvalitativa materialval med noggrant utvald design för komfort och trivsel.

Lägenheten
Lägenheterna är cirka 32 kvm stora och består av ett rum och pentry. Här finns ett rymligt badrum med golvvärme, utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt elektriskt höj- och sänkbar toalett och handfat. Varje lägenhet är även utrustad med trygghetslarm, garderober med invändig LED-belysning, en höj- och sänkbar säng och uttag för TV och bredband. Du väljer själv om du vill hyra din lägenhet med eller utan möbler.

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
54
Avdelningar

Tre våningar och sex flyglar

Vård & Omsorg

Personal

Här kommer det finnas kompetent, serviceinriktad personal med fokus på den enskildes behov och önskemål.

Kontakt

Organisation
Organisationsform
Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Maria Rosendahl, verksamhetsledare
Gatuadress

Dora Lamms Gata 11

Postnummer
183 52
Postort

Täby

Vill du bli kund hos oss?
Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Vi räknar med att boendet står klart 2021.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Silver Life i Näsby Slottspark

Täby kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.