Generatorns trygghetsboende

Generatorns trygghetsboende

Paradisgatan 3, Linköping Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Välkommen hem till Generatorn
- ett trivsamt, nybyggt och hållbart trygghetsboende i Linköping. Här kan du som är 65+ hitta ett vilsamt, tryggt och topputrustat hem som är designat för dig som senior. OBS! Undantag för lägre ålder kan eventuellt göras.

Generatorn är ett plusenergihus som tack vare solceller på taken, energieffektivt klimatskal och installationer som sänker energianvändning producerar mer energi än den fastighetsenergi som används under ett år.

6

Uthyrning pågår!
Uthyrningen av våra efterlängtade trygghetsbostäder på Generatorn pågår för fullt. Inflyttning sker från 1 september 2023 men inflyttningsdatumet är flexibelt.

Är du intresserad av en lägenhet på Generatorn? Sök bland våra lediga lägenheter och anmäl ditt intresse här. Du är också varmt välkommen att kontakta vår uthyrare på telefon 076-114 95 45 eller mejladress lagenhet@k2a.se om du har några frågor.

lägenhetsbild

Minimiålder
65 år
Planerad inflytt
1 September 2023
Försäljningsstart/Köstart
Uthyrning pågår

Lägenheter

Generatorns hyresbostäder i Linköping erbjuder ett tryggt boende med social samvaro. Här bor du i en egen lägenhet om 1-4 rum och kök mellan 27-97 kvm.

I samtliga lägenheter finns kyl, frys, diskmaskin och en egen tvättmaskin, antingen i form av kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare separat.

kök

I det helkaklade ljusa badrummet finns goda förvaringsmöjligheter i kommod under tvättställ och handdukstork.

badrum

Till lägenheterna belägna på våningsplan 1-5 finns generösa balkonger på flertal kvadratmeter i öster och söderläge vilket blir som ett extra rum under de varmare månaderna och väntar på att få nyttjas. De två lägenheterna som är belägna på entréplan har en generös takhöjd om ca 3,5 m.

balkong

Faciliteter

Vad ingår i hyran?
Hyran är rabatterad över en tid på fem år med en stegvis justering. Exakta nivåer framgår i hyresavtalet. Här kan du hitta och läsa mer om enskilda lägenheter och hyressättning. 

Hyran inkluderar värme och förråd på vind. Bredband levereras via Bahnhof via ett kraftfullt bredbandspaket om 1000/1000 Mbit/s, samt en TV-box med baskanalpaket som ingår i den totala hyran med ett tillägg på 400 kr/mån. El och vatten mäts och debiteras efter individuell förbrukning. 

lägenhetsbild

Parkering och tillgång till bilpool
Du som boende ges möjlighet att hyra parkering i ett gemensamt parkeringsgarage vilket nyttjas av flera grannar. Utöver detta finns det även 8-10 bilpoolsplatser som går att hyra via korttidsbetalning.

balkong

Bo med grönt samvete i ett plusenergihus
Med solceller på taken och energieffektiva lösningar som sänker energianvändningen, förbrukar detta hus inkl. din bostad mindre energi än de flesta hus. Dessutom uppförs huset enligt höga hållbarhetsstandarder och är Svanenmärkt för att säkerställa en kvalitetssäkrad miljö för alla boende. Ta det första steget mot en hållbar framtid och upplev fördelarna med att bo i ett plusenergihus.

händer

Faciliteter
Balkong
Bredband ingår
Förråd
Hiss finns
Individuell elmätning
Individuell mätning av kall- och varmvatten
Tvätt- och torktumlare (kombinerad eller separat)
Värme ingår

Läge

Som boende på Generatorns trygghetsboende har du även närhet till grönska och natur genom flertalet parker och naturreservat. I närområdet finns apotek, matbutik, sjukhus och Linköpings golfklubb för dig som är golfintresserad.

I närheten:
- Busshållsplats: Vallastadens skola 240 m
- Parkering 0-5 m
- Citygross Linköping 750 m
- Centrum 4,1 km

Service & Aktiviteter

Ett boende med fokus på gemenskap
Generatorns trygghetsboende är ett boende för dig som söker mer trygghet och social samvaro än vad du får i ditt nuvarande hem. Självklart väljer du själv hur mycket du vill umgås. Vårt fokus är att du ska trivas så bra som möjligt.

5

Kontakt

Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Paradisgatan 3
Postnummer
583 28
Postort
Linköping
Vill du bo här?

Är du intresserad av en lägenhet på Generatorn? Sök bland våra lediga lägenheter och anmäl ditt intresse här. Du är också varmt välkommen att kontakta vår uthyrare på telefon 076-114 95 45 eller mejladress lagenhet@k2a.se om du har några frågor.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Generatorns trygghetsboende

Linköpings kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.