Sätra dagverksamhet

Sätra dagverksamhet

Frösätrabacken 7c, Skärholmen Karta

Besök hemsida
Inriktningar
Demens
Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Sätra dagverksamhet erbjuder dig social samvaro, stimulering och trygg vardag för dig med demenssjukdom över 65. Hos oss får du en trevlig samvaro under vardagliga former fylld av värme och gemenskap.

Vi finns i naturskön och lugn miljö med två olika trädgårdar och uteplatser. Dagverksamheten ryms i Sätra vård- och omsorgsboendes ljusa fräscha lokaler. Vi har anhöriggrupper som leds av stadsdelsförvaltningens anhörigstödjare.

Kostnader
Du betalar till stadsdelen, [link=http://www.stockholm.se/FamiljOmsorg/Aldreomsorg/Avgifter-aldreomsorg/]här[/link] kan du läsa mer om avgifterna.
Öppettider
Vi har öppet måndag till fredag
Antal platser
15
Målgrupp

För dig över 65 år med en demensdiagnos och boende i hela Stockholms stad.

Aktiviteter

Vi tar tillvara dagen som den kommer och anpassar dagen efter dina behov och önskemål. Många aktiviteter är anpassade efter individen. Flera gånger i veckan har vi musikunderhållning. 

Personal

Personalen har lång erfarenhet och är välutbildad. Flera i personalen talar även andra språk förutom svenska. Vi erbjuder alltid hembesök innan start och upprättar en genomförandeplan tillsammans med dig.

Vi arbetar efter de fyra hörnstenarna: teamarbete, anhörigstöd, kommunikation/relation och symtomkontroll. Vilket innebär att vi arbetar personcentrerat för att uppnå högsta möjliga livskvalitet utifrån varje individs förutsättningar och möjligheter. Vi värnar om ett gott bemötande i alla lägen då långa relationer ska byggas.

Sätra vård- och omsorgsboende är Silviahemscertifierat
Silviahemmet har utbildat all personal och ledning på boendet i demensvård vilket ger de anställda rätt verktyg för att ge högsta möjliga livskvalitet för personer med demenssjukdom och deras anhöriga. Målet är att införliva ett helhetsperspektiv i vården och omsorgen och att stimulera till kontinuerlig kompetensutveckling.

Mat & Dryck

Vi börjar dagen med gemensam kaffestund. Lunchen som dagligen tillagas och levereras av Sodexo, är oftast husmanskost och följer våra traditionella högtider. Kosten är näringsberikad med hänsyn till äldres behov. Varje dag kan man välja mellan tre rätter. På eftermiddagen serveras kaffe innan dagen avslutas. 

Var lagas maten?

Sodexo

Ta sig hit

Tillsammans med din biståndshandläggare kan du ansöka om transporter till och från oss. Ring Äldre Direkt för mer information 08-80 65 65.

Kontakt

Organisation
Organisationsform
Kommunal
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Annelie Birath
Gatuadress

Frösätrabacken 7c

Postnummer
127 36
Postort

Skärholmen

Hitta hit

Vägbeskrivning

Sätra dagverksamhet

Skärholmen

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.