Attendo hemtjänst Ängelholm

Ängelholm

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Om oss

Attendo Hemtjänst Ängelholm har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att dina behov och önskemål tillgodoses. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.


Organisation

Attendo

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Ängelholms kommun alla dagar, hela runt kl 07:00-22:00. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna.

Exempel på personlig omvårdnad är hjälp med hygien, toalettbesök och dusch. Hjälp med personlig omvårdnad kan du få vid ett eller flera tillfällen under dygnet.

Service är tjänster som utförs i ditt hem. Exempel på service är städning och tvätt. Du kan även få hjälp med apoteksärende och med att beställa matvaror. Har du fått beviljat matdistribution levererar vi mat från Midgårdens Värdshus.

Hushållsnära tjänster/Tilläggstjänster
Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Vi kan erbjuda exempelvis: ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även trädgårdsarbete, fönsterputsning och annat du kan behöva hjälp med.

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Kontaktperson

För att både du och dina närstående ska känna er trygga i situationen får du ett eget kontaktteam som ger dig omsorg med omtanke och valfrihet om hur du önskar att dina insatser ska utformas.

Personal

Personalen arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Vår personalgrupp är erfaren och kompetent. Alla arbetar för att underlätta din vardag samtidigt som de värnar om din personliga integritet.

Hög kompetens
Hos oss arbetar engagerad och motiverade medarbetare med gedigen erfarenhet och hög kompetens gällande allt från det normala åldrandet till olika typer av demenssjukdomar.

Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

Josefine Fagerlund, 070-625 20 37
Johanna Larsson, 076-6217404

Kontaktperson

Josefine Fagerlund, verksamhetschef
Johanna Larsson, planeringsledare

Gatuadress

Vaktgatan 17

Postnummer

262 31

Postort

Ängelholm

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från kommunen. Kontakta då en biståndshandläggare tele: 0431- 87 000

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

Josefine Fagerlund, 070-625 20 37[br]Johanna Larsson, 076-6217404

Translate

Tyck till