Attendo Hemtjänst Ängelholm

Om oss

Attendo Hemtjänst Ängelholm har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att dina behov och önskemål tillgodoses. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Organisation
Organisationsform
Företag

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Ängelholms kommun alla dagar, hela runt kl 07:00-22:00. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna.

Exempel på personlig omvårdnad är hjälp med hygien, toalettbesök och dusch. Hjälp med personlig omvårdnad kan du få vid ett eller flera tillfällen under dygnet.

Service är tjänster som utförs i ditt hem. Exempel på service är städning och tvätt. Du kan även få hjälp med apoteksärende och med att beställa matvaror. Har du fått beviljat matdistribution levererar vi mat från Midgårdens Värdshus.

Attendo 1

Hushållsnära tjänster/Tilläggstjänster
Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Vi kan erbjuda exempelvis: ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även trädgårdsarbete, fönsterputsning och annat du kan behöva hjälp med.

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

Kontinuitet
Vi strävar efter att minimera antalet personer som utför insatserna hos dig. På det sättet lär vi också känna dig och dina behov ännu bättre.

“Det är roligt när personalen kommer, det är alltid ett känt ansikte och de är alltid så tillmötesgående och trevliga.” citat från kund, Attendo hemtjänst Ängelholm.

Genomförandeplan
Dina ovan nämnda önskemål på hur dina insatser ska utföras dokumenteras i en genomförandeplan som regelbundet följs upp av din fasta omsorgskontakt så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Personal

På Attendo Hemtjänst Ängelholm arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor. För oss är kvalitet viktigt och vi arbetar utifrån Attendos ledord som är Kompetens, Engagemang och Omtanke.

Hos oss är det en självklarhet att våra medarbetare har Attendo-kläder och ID-bricka/namnskylt. Detta tillsammans med en säker nyckelhantering är ett sätt att garantera din trygghet.

Alla medarbetare talar svenska. Flera medarbetare har även bakgrund i andra länder och kulturer och många talar fler språk utöver svenska Fråga gärna oss om du vill veta mer om vilka språk våra medarbetare talar!

Attendo personal

Språk
Svenska
Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Mat

Vi samarbetar med Midgårdens värdshus, som är en liten lokal restaurang i Ängelholm som serverar nylagad och närproducerad mat. Om du vill ha matleverans, kontakta kommunens biståndshandläggare på telefonnummer 0431-87000.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Nicki Johansson Verksamhetschef
Gatuadress
Vaktgatan 17
Postnummer
262 31
Postort
Ängelholm‎
Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från kommunen. Kontakta då en biståndshandläggare tele: 0431- 87 000

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.