Verksamhetschef Madeleine Hammar

Attendo Hemtjänst Göteborg

Göteborg

Verksam i

Majorna, Stigberget, Masthugget, Kungsladugård, Sanna

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Om oss

Nu finns Attendo hemtjänst även i Göteborg!
Nu kan du som har ett biståndsbeslut från Göteborgs stad välja Attendo Hemtjänst Göteborg som utförare av din hemtjänst. Vi finns i områdena Majorna, Stigberget, Masthugget samt Kungsladugård, Sanna. Vi underlättar och hjälper dig i din vardag och erbjuder även hushållsnära tjänster. Varmt välkommen till oss!

Attendo Hemtjänst Göteborg har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att dina behov och önskemål tillgodoses. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.


Organisation

Attendo

Tjänster

Hemtjänst – underlättar och stöttar i din vardag
Vi utför beviljade hemtjänsinsatser på uppdrag av Göteborgs stad. Exempel på servicetjänster är städ, tvätt, ledsagning och matlagning. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig omvårdnad och påklädning.

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål
Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Vi kan erbjuda exempelvis ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även trädgårdsarbete, fönsterputsning och diverse du kan behöva hjälp med. Läs mer om Attendo Hushållsnära Tjänster Göteborg här.

Har du oss som hemtjänstutförare så kan du köpa dessa tjänster som ett tillägg. 

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

Kontaktperson

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Genomförandeplan

För att försäkra oss om att du får den hjälp du behöver utförd på ditt sätt dokumenteras dina önskemål i en genomförandeplan. Den följs regelbundet upp av din kontaktman

Personal

Engagerade medarbetare med olika kompetenser
Hos oss  arbetar erfaren, engagerad och kompetenta medarbetare vars drivkraft är att stötta och underlätta för dig i din vardag.

Vi har hög kompetens gällande allt från det normala åldrandet till olika typer av demenssjukdomar.

Din trygghet är viktig för oss
Medarbetarna arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Alla arbetar för att du ska må bra samtidigt som de värnar om din personliga integritet.

Våra medarbetare bär alltid arbetskläder och ID-brickor.


Hej, jag heter Madeleine Hammar och är verksamhetschef på 
Attendo hemtjänst Göteborg

Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070-920 97 05 (verksamhetschef)

Kontaktperson

Madeleine Hammar, verksamhetschef
Emelie Angelin, planeringsledare
Therese Andersson, planeringsledare

Gatuadress

Kustgatan 10

Postnummer

414 55

Postort

Göteborg

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

070-920 97 05 (verksamhetschef)

Translate

Tyck till