Attendo Hemtjänst Göteborg

Attendo Hemtjänst Göteborg

Lergöksgatan 10, Västra Frölunda

Verksam i
Majorna, Stigberget, Masthugget samt Kungsladugård och Sanna. Från den 1/1 2022 är vi även valbara som utförare i områdena Askim, Frölunda, Högsbo, Grimmered, Hagen, Önnered, Näset, Smycke, Beryll och Opal
Typ av insats
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Attendo Hemtjänst Göteborg – Det självklara valet för dig som vill ha hemtjänst och hushållsnära tjänster på ditt sätt! Om du eller någon anhörig behöver stöd och hjälp i vardagen så finns vi på Attendo Hemtjänst Göteborg här för att hjälpa till!

Nu kan du välja Attendo Hemtjänst Göteborg som utförare av din hemtjänst samt för hushållsnära tjänster. Vi finns i områdena Majorna, Stigberget, Masthugget samt Kungsladugård och Sanna. Från den 1/1 2022 är vi även valbara som utförare i områdena Askim, Frölunda, Högsbo, Grimmered, Hagen, Önnered, Näset, Smycke, Beryll och Opal. Vi underlättar och hjälper dig i din vardag och erbjuder även hushållsnära tjänster i väntan på biståndsbeslut eller som komplement till befintligt beslut. 

Attendo Hemtjänst Göteborg har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att dina behov och önskemål tillgodoses. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag. Våra medarbetare bär alltid arbetskläder och ID-brickor. Vi hjälper dig med det som du behöver för att få vardagen att fungera. 

Varmt välkommen att kontakta oss! 

Organisation
Organisationsform
Företag

Tjänster

Hemtjänst – underlättar och stöttar i din vardag 
Vi utför beviljade hemtjänsinsatser på uppdrag av Göteborgs stad. Exempel på servicetjänster är städ, tvätt, ledsagning och matlagning. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig omvårdnad och påklädning.

Här kan du läsa mer om oss och vårt samarbetet med äldreboendet Attendo Ädelstenen.

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål
Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Vi kan erbjuda exempelvis ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även trädgårdsarbete, fönsterputsning och diverse du kan behöva hjälp med. Läs mer om Attendo Hushållsnära Tjänster Göteborg här.

Har du oss som hemtjänstutförare så kan du köpa dessa tjänster som ett tillägg. 

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

Genomförandeplan
För att försäkra oss om att du får den hjälp du behöver utförd på ditt sätt dokumenteras dina önskemål i en genomförandeplan. Den följs regelbundet upp av din fasta omsorgskontakt. 

Personal

Engagerade medarbetare med olika kompetenser
Hos oss  arbetar erfaren, engagerad och kompetenta medarbetare vars drivkraft är att stötta och underlätta för dig i din vardag.

Vi har hög kompetens gällande allt från det normala åldrandet till olika typer av demenssjukdomar.

Attendo personal

Din trygghet är viktig för oss
Medarbetarna arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Alla arbetar för att du ska må bra samtidigt som de värnar om din personliga integritet.

Våra medarbetare bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Språk
Svenska
Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Frida Höglund Verksamhetschef
Gatuadress
Lergöksgatan 10
Postnummer
421 50
Postort
Västra Frölunda
Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.