Livara omsorg

Göteborg

Verksam i

Hisingen, Angered, Östra Göteborg

Typ av insats

Avlösning, Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Om oss

Hej! Kul att du funnit Livara omsorg! Livara omsorg är en omsorgsverksamhet som startades i Göteborg i början av 2019. Verksamheten är till för dig som prioriterar hög kontinuitet på personal, och hög kvalité på insatserna, samt god tillgänglighet och återkoppling från administrationen och cheferna. Livara arbetar relationsskapande med sina kunder, för att skapa en långsiktig, trygg, och hållbar hemtjänst. Där du som kund känner dig uppmärksammad och omhändertagen.

Kontakta Livara omsorg via hemsidans kontaktuppgifter nedan, alternativt formulär på hemsidan.

Massa kärlek!
//Livara omsorg 

Organisation

Livara omsorg AB

Tjänster

Hemtjänst
Med hemtjänst kan du få hjälp med allt i hemmet och de sysslor du kan tänkas behöva hjälp med utanför hemmet. Exempel på vad du kan få hjälp med är bland annat städ, tvätt, matlagning/matberedning, inhandling, hjälp med dusch och annan hygienomsorg, promenader med mera. Vi stöttar dig i allt du kan tänkas behöva hjälp.

Ledsagning
Behöver du hjälp att ta dig till sjukvård eller fritidsaktiviteter? Då finns en avgiftsfri tjänst som kallas ledsagning, då följer en ledsagare från Livara omsorg med dig. Ansökan om ledsagning görs hos din biståndsbedömare.

Avlösning
Avlösning möjliggör egen tid för dig som vanligtvis sköter om en annan person i ditt hushåll. Avlösning är en avgiftsfri tjänst som du ansöker om hos din biståndsbedömare.

Tilläggstjänster
Behöver du hjälp med något utöver din vanliga hemtjänst? Inga bekymmer, vi hjälper dig. Här nedan listar vi förslag på extra tjänster du kan köpa hos oss på Livara, kostnaden är densamma som för din vanliga hemtjänst (214kr/h) med RUT-avdrag inkluderat! Priset är detsamma, oavsett utförande.
- Fönsterputs
- Städning
- Ledsagning
- Städning av vitvaror
- Hemtjänst - Extra hjälp i hemmet eller med ärenden utanför hemmet

Vad kostar hemtjänst?
För dig som kund kostar hemtjänst i Göteborg 214 kr/timme. Det finns dock ett högkostnadsskydd för alla kostnader över 2139kr i månaden, likt inköp av medicin på apoteket. Alla kostnader över 2139kr täcks av högkostnadsskyddet. Du kan med andra ord exempelvis ha 100 timmar hemtjänst, och fortfarande endast betala upp till högkostnadsskyddet 2139kr i månaden. Din biståndsbedömare avgör dock efter en utredning av dina behov hur många timmar du skall beviljas stöd. Är det mindre än högkostnadsskyddet betalar du givetvis bara för det som utförs i ditt hem, och har du inte råd att betala för din hemtjänst vänder du dig till samma biståndshandläggare för hjälp och konsultation om hur du kan få dina behov tillgodosedda av oss ändå.
Kontakta oss gärna, eller din biståndsbedömare för mer information.

Typ av insats

Avlösning, Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Integritet
Det är viktigt att du som kund känner att din integritet respekteras. Vi tar hänsyn till dina viljor, behov och respekterar dina gränser. All personal på Livara omsorg omfattas dessutom av strikt sekretess så att du som kund kan känna dig trygg i ditt hem.

Hög kontinuitet
På Livara omsorg är vi väl medvetna om hur viktigt det är med stabilitet och relationsskapande för att känna trygghet. Vi har därför utvecklat en metod som går ut på att du som kund endast har ett fåtal personer som jobbar hos dig. Beroende på hur mycket hemtjänst du har kan det variera mellan 1- 4 personer. Detta skapar den nära relation som behövs i skapandet av trygghet och välmående i hemmet.

Salutogent förhållningssätt
Vi arbetar utifrån ett så kallat salutogent förhållningssätt med dig som kund. Det innebär att vi arbetar med att stärka dina förmågor och din känsla av självständighet och välbefinnande i den dagliga livsföringen. Vi hjälper dig att stärka och behålla de styrkor och färdigheter du redan har och stöttar dig vid behov. På så sätt bli du inte fråntagen det du klarar av själv.

Personal

Livaras omsorgspersonal är noga utvald och noga inplanerad för att utföra insatser där det passar bäst för kunden och personalen. Detta är ett mycket hyllat arbetssätt som i kombination med märkvärdigt hög kontinuitet skapar en hemtjänst utan dess like. Livara omsorgs ledning har många års erfarenhet inom olika kommunala och statliga verksamheter och har därför en ovanlig bredd i förståelsen om hur arbetsgrupper och planering av insatser bör utföras. För ett personligare samtal kan du kontakta enhetschef Hermon Isaak på 0738-350213 eller skriva via formuläret på www.Livara.se. Vänligen besök hemsidan för mer information.

Språk
Livara erbjuder språk från nästan hela världen. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa med dina specifika behov!” 

Språk

Svenska

Kvalitet

Hemtjänst med högsta kvalitet
På Livara omsorg är vi måna om ditt välmående och har därför starka värdegrunder för att optimera utförandet hos dig. Vi arbetar aktivt med utveckling och uppföljning av våra värdegrunder och garanterar dig som kund ett anmärkningsvärt bemötande av högsta kvalitet.

I perioder stoppar vi inflödet av nya kunder för att kunna kvalitetssäkra vår verksamhet och bibehålla den höga kvalitet våra kunder är vana vid, och samtidigt förbereda för att få in nya kunder. Under dessa perioder finns intagningslistor att skriva upp sig på för alla nya kunder. Listorna följs sedan upp och intagningen av nya kunder görs i tur och ordning, men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! 

Kontakt

Organisation

Livara omsorg AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0738-350213

Kontaktperson

Hermon Isaak, enhetschef

Gatuadress

Sannegårdsgatan 1

Postnummer

417 60

Postort

Göteborg

Vill du bli kund hos oss?

Inga konstigheter! Slå oss en signal eller skicka i väg ett mejl så hjälper vi dig med processen! Det går bra att byta till oss oberoende av vilken utförare du har idag.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0738-350213

Translate

Tyck till