Attendo Hemtjänst Halmstad

Om oss

Attendo hemtjänst Halmstad erbjuder omsorg, omvårdnad, service och hushållsnära tjänster. Vi hjälper dig att utföra de insatser du är i behov av och är beviljad till från biståndsenheten, på det sätt du önskar. Du får en egen kontaktman i personalgruppen som värnar lite extra om dig. Vi planerar insatserna efter att du ska få träffa samma personer så ofta det är möjligt.

Organisation
Organisationsform
Företag
Verksamhetens storlek (antal kunder)
Cirka 100 kunder

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Halmstads kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städ, tvätt, ledsagning, matlagning och leverans av matlåda. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig omvårdnad och påklädning.

Attendo tjänster

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Omsorg
Innan vi på Attendo hemtjänst Halmstad börjar våra insatser hos dig träffas vi i ett välkomstsamtal för att planera de insatser du beviljats i ditt biståndsbeslut.

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

Kontinuitet
Vi arbetar med ett planeringssystem som gör att vi kan erbjuda god kontinuitet hos våra kunder och vi ligger bra till, bättre än många andra hemtjänster i kommunen och riket.

Personal

Hos Attendo hemtjänst Halmstad arbetar flexibel och kompetent personal mellan 07.00-23.00 och efter det tar kommunens larmpatrull över.

Vi som arbetar här är undersköterskor, vårdbiträden, lokalvårdare, samordnare, verksamhetschef. Vi har samarbete med hemsjukvården och det innebär att man kan välja kommunens sköterskor när man får hemtjänst. Sjuksköterskorna går att komma i kontakt med dygnet runt.

Ditt behov av rehabilitering säkerställs genom att vi samarbetar med kommunen - sjukgymnast och arbetsterapeut kommer hem till dig vid behov.

Attendo personal

Språk
Svenska
Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Mat

I ditt biståndsbeslut kan du vara beviljad hjälp med en eller flera måltider. Utifrån ditt beslut kan vi bistå med hjälp att laga frukost, handla mat, leverera och tillreda mat från Vallåsköket eller värma annan färdiglagad mat.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Elin Andersson Verksamhetschef
Gatuadress
Stationsgatan 37
Postnummer
302 50
Postort
Halmstad
Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.