Attendo Hemtjänst Halmstad

Halmstad

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Om oss

Attendo hemtjänst Halmstad erbjuder omsorg, omvårdnad, service och hushållsnära tjänster. Vi hjälper dig att utföra de insatser du är i behov av och är beviljad till från biståndsenheten, på det sätt du önskar. Du får en egen kontaktman i personalgruppen som värnar lite extra om dig. Vi planerar insatserna efter att du ska få träffa samma personer så ofta det är möjligt.


Organisation

Attendo

Verksamhetens storlek (antal kunder)

Cirka 100 kunder

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Halmstads kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städ, tvätt, ledsagning, matlagning och leverans av matlåda. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig omvårdnad och påklädning.


Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Omsorg
Innan vi på Attendo hemtjänst Halmstad börjar våra insatser hos dig träffas vi i ett välkomstsamtal för att planera de insatser du beviljats i ditt biståndsbeslut.

Kontaktman och genomförandeplan
Du får en kontaktman i personalgruppen som tillsammans med dig bestämmer hur och när dina insatser ska ske. Detta dokumenteras i en genomförandeplan. Genomförandeplanen följs regelbundet upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Kontinuitet

Vi arbetar med ett planeringssystem som gör att vi kan erbjuda god kontinuitet hos våra kunder och vi ligger bra till, bättre än många andra hemtjänster i kommunen och riket.

Personal

Hos Attendo hemtjänst Halmstad arbetar flexibel och kompetent personal mellan 07.00-23.00 och efter det tar kommunens larmpatrull över.

Vi som arbetar här är undersköterskor, vårdbiträden, lokalvårdare, samordnare, verksamhetschef. Vi har samarbete med hemsjukvården och det innebär att man kan välja kommunens sköterskor när man får hemtjänst. Sjuksköterskorna går att komma i kontakt med dygnet runt.

Ditt behov av rehabilitering säkerställs genom att vi samarbetar med kommunen - sjukgymnast och arbetsterapeut kommer hem till dig vid behov.


Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Mat

I ditt biståndsbeslut kan du vara beviljad hjälp med en eller flera måltider. Utifrån ditt beslut kan vi bistå med hjälp att laga frukost, handla mat, leverera och tillreda mat från Vallåsköket eller värma annan färdiglagad mat.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. 

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070-625 20 37

Kontaktperson

Josefine Fagerlund

Gatuadress

Stationsgatan 37

Postnummer

302 50

Postort

Halmstad

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

070-625 20 37

Translate

Tyck till