Våra verksamhetschefer i Helsingborg

Attendo Hemvård Helsingborg

Helsingborg

Typ av insats

Omvårdnad, Hemsjukvård

Om oss

Attendo Hemvård Helsingborg har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med personlig omsorg i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder, namnbrickor och ID-brickor.


Organisation

Attendo

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemvårdsinsatser på uppdrag av Helsingborgs kommun. Du som beviljats hemvård av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig omvårdnad, tillsyn och social samvaro.


Typ av insats

Omvårdnad, Hemsjukvård

Arbetssätt

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen samt ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

Kontaktperson

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Personal

Hos Attendo Hemvård Helsingborg arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor. Vi har dessutom en Silviasyster med specialisering inom demenssjukdomar samt en aktivitetsansvarig som arbetar med olika aktiviteter och evenemang.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder, namnbricka och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

"Självständigt arbete med mycket eget ansvar gör att jag trivs bra här, samt gemenskapen i arbetsgruppen."
Said Sabasic, undersköterska


Hej, det är vi som är verksamhetschefer för Attendo hemvård Helsingborg

Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0200-810160

Kontaktperson

Peter Morell

Gatuadress

Sofiebergsvägen 63

Postnummer

256 61

Postort

Helsingborg

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0200-810160

Translate

Tyck till