Attendo Hemtjänst Huddinge

Huddinge

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Om oss

Låt oss på Attendo ta hand om dina vardagsbestyr!
Från den 1 februari 2021 kan du som bor i Huddinge välja Attendo som utförare av dina hemtjänstinsatser.

Hos oss på Attendo är det dina önskemål som avgör hur omsorgen ska utformas. Om du väljer oss som utförare bokar vi alltid ett hembesök med dig för att vi ska lära känna varandra och gå igenom dina behov. Detta dokumenteras sedan i en genomförandeplan som ligger till grund för vårt kommande arbete hos dig, så att omsorgen blir på det sätt du önskar.


Organisation

Attendo

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Huddinge kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Tilläggstjänster
Skulle du vilja ha hjälp med andra sysslor kan du beställa hushållsnära tjänster med RUT-avdrag.

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Du bestämmer hur du vill ha det
En av våra medarbetare utses till din kontaktman och kommer att vara den person som i första hand utför insatserna i ditt hem och har extra ansvar för din omsorg, vilket bidrar till en ökad kontinuitet och trygghet. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din kontaktman går det självklart bra att byta.

Vi strävar alltid efter att komma på utsatt tid och du blir alltid meddelad om det skulle ske några förändringar.

Trygga besök
För din trygghet och säkerhet bär vi alltid arbetskläder och id-bricka när vi kommer hem till dig. Nu under pandemin använder vi även munskydd och visir vid alla besök.

Personal

Hos oss arbetar utbildade undersköterskor och vårdbiträden. Vi satsar på att kompetensutveckla medarbetarna kontinuerligt inom vård och omsorg, men även inom områden som exempelvis kost, demens och kontaktmannaskap.

Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna

Mat

God mat
Maten är en av de viktigaste delarna av vårt välbefinnande. Vi på Attendo vill att alla ska ha rätt till god mat som är näringsrik och som våra kunder kan relatera till. Vi kan leverera goda och näringsriktiga matlådor till dig, tillagade i vårt eget kök.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. 

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

076-697 66 03

Kontaktperson

Linnea Möller

Gatuadress

Patron Pehrs väg 6

Postnummer

141 35

Postort

Huddinge

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

076-697 66 03

Translate

Tyck till