Attendo Hemtjänst Huddinge

Om oss

Låt oss på Attendo ta hand om dina vardagsbestyr!
Hos oss på Attendo är det dina önskemål som avgör hur omsorgen ska utformas. Om du väljer oss som utförare bokar vi alltid ett hembesök med dig för att vi ska lära känna varandra och gå igenom dina behov. Detta dokumenteras sedan i en genomförandeplan som ligger till grund för vårt kommande arbete hos dig, så att omsorgen blir på det sätt du önskar.

Organisation
Organisationsform
Företag

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Huddinge kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Attendo tjänster

Tilläggstjänster
Skulle du vilja ha hjälp med andra sysslor kan du beställa hushållsnära tjänster med RUT-avdrag.

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

Vi strävar alltid efter att komma på utsatt tid och du blir alltid meddelad om det skulle ske några förändringar.

Trygga besök
För din trygghet och säkerhet bär vi alltid arbetskläder och id-bricka när vi kommer hem till dig. Nu under pandemin använder vi även munskydd och visir vid alla besök.

Personal

Hos oss arbetar utbildade undersköterskor och vårdbiträden. Vi satsar på att kompetensutveckla medarbetarna kontinuerligt inom vård och omsorg, men även inom områden som exempelvis kost, demens och kontaktmannaskap.

Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

Attendo personal

Språk
Svenska
Kollektivavtal

Mat

God mat
Maten är en av de viktigaste delarna av vårt välbefinnande. Vi på Attendo vill att alla ska ha rätt till god mat som är näringsrik och som våra kunder kan relatera till. Vi kan leverera goda och näringsriktiga matlådor till dig, tillagade i vårt eget kök.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Ellen Lind Verksamhetschef
Gatuadress
Hörningsnäsvägen 16
Postnummer
141 45
Postort
Huddinge
Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.