Verksamhetschef Madeleine Hammar

Attendo Hemtjänst Kungälv

Kungälv

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Om oss

Välkommen till oss på Attendo Hemtjänst Kungälv
Vi är en professionell hemtjänst med medarbetare som både är erfarna och som har ett stort engagemang för att ge dig bra service och hjälp. Tillsammans med dig och dina närstående planerar vi din hemtjänst för att vi på bästa sätt ska tillgodose dina behov och önskemål. Vi hjälper och stöttar dig med allt från personlig omsorg till service i hemmet. Vi har gärna en tät dialog med dig för att säkerställa att du är nöjd med din hemtjänst. 

Vårt mål är att du ska känna dig trygg med oss och ha en bra vardag.


Organisation

Attendo

Verksamhetens storlek (antal kunder)

Ca 85-90 kunder

Tjänster

Hemtjänst – underlättar och stöttar i din vardag
Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja Attendo Hemtjänst Kungälv som din hemtjänstutförare. Vi bedriver hemtjänst i form av service- och omvårdnadsinsatser alla dagar, hela året mellan kl: 07.00 - 22.45. Om du behöver hjälp under natten så får du hjälp av kommunens trygghetslarm. Exempel på servicetjänster är städ, tvätt, ledsagning och matlagning. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig omvårdnad och påklädning.

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål
Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Vi kan erbjuda exempelvis ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även trädgårdsarbete, fönsterputsning och diverse du kan behöva hjälp med.

Har du oss som hemtjänstutförare så kan du köpa dessa tjänster som ett tillägg. 

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Möt Maj-Britt - en av våra fantastiska kunder


Kontinuitet

Vi gör allt vi kan för att kunna erbjuda den bästa kontinuiteten. När vi skapar våra scheman ser vi till att du i hög utsträckning blir besökt av ett fåtal medarbetare på samma tider, vecka efter vecka. Det är endast vid eventuell sjukdom vi kan behöva göra ändringar.

Kontaktperson

För att både du och dina närstående ska känna er trygga med oss så får du en kontaktman. Kontaktmannen ger dig omsorg med omtanke och försöker alltid göra det lilla extra för att din hemtjänst ska utformas som du vill ha den.

Genomförandeplan

Tillsammans upprättar vi en genomförandeplan i vilken vi dokumenterar hur och när dina insatser ska ske. Genomförandeplanen följs regelbundet upp så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Personal

Engagerade medarbetare med olika kompetenser
Hos oss på Attendo Hemtjänst Kungälv arbetar erfaren, engagerad och kompetenta medarbetare vars drivkraft är att stötta och underlätta för dig i din vardag. 

Vi har hög kompetens gällande allt från det normala åldrandet till olika typer av demenssjukdomar.

Din trygghet är viktig för oss
Medarbetarna arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Alla arbetar för att du ska må bra samtidigt som de värnar om din personliga integritet. 

Våra medarbetare bär alltid arbetskläder och ID-brickor.


Hej, jag heter Madeleine Hammar och är verksamhetschef på 
Attendo hemtjänst Kungälv

Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. 

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070-920 97 05

Kontaktperson

Madeleine Hammar

Gatuadress

Utmarksvägen 18

Postnummer

442 39

Postort

Kungälv

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

070-920 97 05

Translate

Tyck till