Agaten Hemtjänst - Lund

Råbyvägen 45, Lund

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Hemsjukvård
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Välkommen till Agaten Hemtjänst - Vi är det engagerade företaget med det stora hjärtat

Vi erbjuder hemtjänst till sig som fortfarande vill bo kvar hemma men som behöver stöd i vardagen. Vi utför alla typer av insatser och våra medarbetare är engagerade, kunniga och har dina behov och önskemål i fokus.

Välkommen att välja vår hemtjänst när du fått ditt beslut om bistånd!

Organisation

Tjänster

Hemtjänst
Kanske behöver du hjälp hemma i form av hjälp med inköp, städ, tvätt, måltider, promenader och personlig omvårdnad, behoven kan vara många och skiftande men vi finns alltid här för dig.

För oss är inget för stort eller för smått då det är dina prioriteringar och önskemål som avgör. Det är också därför som vi alltid utgår från dina individuella behov då vi tror att det är du som vet bäst just hur du vill ha din vardag.

Hushållsnära tjänster
Agaten erbjuder även hushållsnära tjänster till dig som inte har ett biståndsbeslut. Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Det innebär att vi drar av 50 procent på arbetskostnaden direkt på varje faktura. Vi sköter kontakten med Skatteverket och du slipper ligga ute med pengarna.

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Hemsjukvård
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Kontaktman
En av våra medarbetare inom hemtjänsten utses till din kontaktman och kommer att vara den person som i första hand utför insatserna i ditt hem. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din kontaktman går det självklart bra att byta.

Kontinuitet
Kontaktmannen är den medarbetare som du träffar oftast och har extra ansvar för dig vilket bidrar till en ökad kontinuitet och trygghet.

Personal

Vi är ett värderingsstyrt bolag där personalen är vår viktigaste resurs för att möta dina unika behov. Tillsammans skapar vi trygghet och glädje i din närhet. Stöd att klara din vardag så som du önskar.

Din trygghet är viktig för oss
Vi vill att du ska känna dig trygg. Alla våra medarbetare inom hemtjänsten bär arbetskläder och ID-brickor för din trygghet.

Språk
Svenska

Kvalitet

Kvalitet, personalkontinuitet, bemötande
Inget är viktigare än kvalitet när det kommer till vård och omsorg. Som utförare av dessa tjänster har vi ett stort ansvar och därför är kvalitet ett ledord för oss liksom personalkontinuitet samt ett professionellt och personligt bemötande.

All vår personal är utbildad och vi lägger stor vikt samt mycket tid på själva insatserna och utförandet av dessa. Hos oss står individen i centrum och engagemanget är mycket högt för alla våra kunder.

För oss ligger drivkraften i att bedriva den bästa vården och omsorgen i Sverige utifrån våra kunders behov och önskemål. Våra medarbetare är vår största tillgång och de har alla en stor möjlighet att vara med och påverka den egna verksamhetens innehåll och den egna arbetsmiljön.

Vi tror att det är viktigt att ge när man har möjlighet att ge och på Agaten gör vi detta varje dag.

Vår värdegrund
Våra värderingar är de övertygelser som format Agaten under lång tid. Läs mer här.

Kontakt

Organisation
Organisationsform
Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Louise Axelsson, verksamhetschef
Gatuadress

Råbyvägen 45

Postnummer
224 78
Postort

Lund

Vill du bli kund hos oss?
För att bli kund hos oss behöver du ansöka om ett biståndsbeslut hos kommunen. Vi på Agaten hjälper gärna till med din ansökan.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.