Attendo Hemtjänst Mölndal

Attendo Hemtjänst Mölndal

Mölndals kommun
Verksam i
Norra Mölndal
Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Nu kan du välja hemtjänst från oss!
För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Då kan det vara möjligt att få hemtjänst beviljad av kommunen. Nu kan du som bor i Mölndal välja Attendo som utförare.

Med 35 års erfarenhet av hemtjänst vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få en så personlig omsorg som möjligt, bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål. Du får även en kontaktman som är den du oftast kommer träffa.

För att få hjälp av hemtjänsten behövs ett biståndsbeslut. Det får du genom att kontakta en biståndshandläggare i Mölndal Kommun. Om du redan har hemtjänst men vill byta utförare till Attendo kontaktar du din biståndshandläggare som hjälper dig.

För dig som inte har ett biståndsbeslut erbjuder vi på Attendo hemtjänst även hushållsnära tjänster.

 

skriv ut

Organisation

Tjänster

Hemtjänst – underlättar och stöttar i din vardag
Vi utför beviljade hemtjänsinsatser på uppdrag av Mölndals stad. Exempel på servicetjänster är städ, tvätt, ledsagning och matlagning. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig omvårdnad och påklädning.Attendo tjänster

Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

 

Genomförandeplan
För att försäkra oss om att du får den hjälp du behöver utförd på ditt sätt dokumenteras dina önskemål i en genomförandeplan. Den följs regelbundet upp av din fasta omsorgskontakt. 

Personal

Hos oss på Attendos Hemtjänst i Mölndal arbetar engagerad och kompetent personal med fokus på att stötta och underlätta för dig i din vardag med ditt biståndsbeslut som grund. Personalen arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss.

Vi värnar om din trygghet
Personalen kommer alltid i Attendo-bilar (eller med cyklar) och har arbetskläder och tjänstelegitimation. Det skall kort och gott vara tryggt att släppa in våra medarbetare. Och som arbetsledare och kontaktpersoner är vi så gott som alltid tillgängliga på telefon.

Varför ska man välja Attendo?
– Först och främst menar jag att man får en personligare omsorg med oss, med stor närhet såväl till personal som chefer. Man får alla möjligheter att påverka scheman och insatser så att man blir nöjd och man får möjlighet att vara del av en social struktur när det gäller aktiviteter och sammankomster säger planeringsledare Amanda & biträdande verksamhetschef Frida.

 

Attendo personal

Språk
Svenska

Mat

Luncha på Lackarebäck
Som hemtjänstkund har du möjligheten att luncha på Lackarebäck. Där har vi nu en helrenoverad och jättemysig restaurang vid namn Farbror Agda som serverar jättegod och prisvärd dagens hela veckan. Dit tar man sig lätt både med bil och buss. Som hemtjänstkund hos oss kan man välja att få utskick både från restaurangen och från äldreboendet så att man kan hålla koll på aktiviteter och vad som serveras.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kvalitetsutvärderingar

Kontakt

Organisation
Organisationsform
Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Frida Höglund Verksamhetschef
Postnummer
431 61
Postort
Mölndal
Vill du bli kund hos oss?

Du som har svårt att klara dig själv i hemmet kan ansöka om hemtjänst.

 

Kontakta en socialsekreterare via Kontaktcenter Mölndal om du har frågor eller behöver hjälp med din ansökan.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.