Gottskärs Hemtjänst Mölndal

Gottskärs Hemtjänst Mölndal

Möbelgatan 4, Mölndal

Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Vår grundvision bygger på att ge dig en god och personcentrerad vård och omsorg och att du ska kunna fortsätta att leva ett gott liv hemma även om du ibland behöver hjälp. Låt oss ge dig en guldkant på tillvaron i din vardag.

Gottskärs Hemtjänst Mölndal har ett rehabiliterande och förebyggande arbetssätt. Den enskilde uppmuntras till aktivitet, stöttas och motiveras till att göra det som han/hon kan göra själv samt i så stor utsträckning som möjligt vara delaktig i sina vardagssysslor.

Målet med hemtjänsten är att ge stöd och hjälp för att underlätta din vardag och göra det möjligt för dig att bo kvar hemma.

skriv ut

Organisation
Organisationsform
Företag

Tjänster

Vi utför de tjänster som du har blivit beviljad i ditt biståndsbeslut.
- personlig omvårdnad
- socialt stöd
- servicetjänster
- avlösning för anhöriga

Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service

Personal

Vår personal bär arbetskläder och ni känner snart igen oss. De har även synliga ID kort och namnbrickor. Vi anpassar vår personal till områden i Mölndal för att öka kontinuiteten så du inte behöver hålla reda på så många.

Stabil personalgrupp
Stabilitet i personalgruppen är något som uppskattas av våra brukare vars tillit ofta bygger på att man lär känna den hemtjänstpersonal som kommer.

Individanpassad vård
Personalen utför alltid sitt arbete på ett ansvarsfullt och omtänksamt sätt. Vi satsar alltid på individuell vård, där integritet och värdighet bibehålls. Vi skriver i dagböcker hemma hos dig så det är lättare att hålla reda på vem som varit där och vad som gjorts. Vår personal talar svenska, men flera har andra språk som modersmål.

Vi vill gärna sätta guldkant på din vardag och värdesätter gott samarbete, tillgänglighet och kontinuitet.

Språk
Svenska

Kvalitet

Kvalitetsutvärderingar

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Carina Ogrander, verksamhetschef
Gatuadress
Möbelgatan 4
Postnummer
431 33
Postort
Mölndal
Vill du bli kund hos oss?

Du som har svårt att klara dig själv i hemmet kan ansöka om hemtjänst.

Kontakta en socialsekreterare via Kontaktcenter Mölndal om du har frågor eller behöver hjälp med din ansökan.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.