Attendo Hemtjänst Säffle

Om oss

Attendo Hemtjänst Säffle har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Varje vecka anordnar vi trevliga och varierande aktiviteter i vår lokal, efter våra kunders olika önskemål. Vi har till exempel trivselträffar varje vecka med olika teman som till exempel bingo. Vid större högtider som jul och midsommar ordnar vi med festligheter och bjuder in till gemenskap hos oss.

Du som är kund hos oss kan påverka de aktiviteter vi ordnar genom att komma med förslag och tips. Vi erbjuder också enskilda aktiviteter efter önskemål och uppgörelse. Vårt mål är att du som kund ska känna trygghet samt ha en värdefull och innehållsrik vardag.

Organisation
Organisationsform
Företag
Verksamhetens storlek (antal kunder)
50-100

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Säffle kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda tilläggstjänster. Vi skräddarsyr tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp. Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Attendo person

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Vår ledstjärna är att vi ska ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål - att underlätta och stötta dig i din vardag. Vi finns helt enkelt till för dig.

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

Kontinuitet
Vi strävar efter att minimera antalet personer som utför insatserna hos dig. På det sättet lär vi också känna dig och dina behov ännu bättre.

Genomförandeplan
Dina ovan nämnda önskemål på hur dina insatser ska utföras dokumenteras i en genomförandeplan som regelbundet följs upp av din fasta omsorgskontakt så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Personal

På Attendos Hemtjänst Säffle arbetar undersköterskor och annan personal med erfarenhet inom vårdyrket. Vår personal bär alltid arbetskläder samt ID-bricka. För oss är kvalitet viktigt och vi arbetar utifrån Attendos ledord som är Kompetens, Engagemang och Omtanke.

Sagt om Attendo Hemtjänst Säffle
“Behöver du hjälp i din vardag? Ring så kommer vi!”  Charlene Kasten, planeringsledare.

Attendo personal

Språk
Svenska
Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Mat

Måltiderna är för de flesta en viktig del av dagen, lika viktigt som att maten är god är att miljön är trevlig med fin dukning och kanske tända ljus. På Attendo Hemtjänst Säffle hjälper vi dig som kund att tillreda dina måltider och ser till att du får en fin måltidsstund. I vår gemenskapslokal har vi trivselträffar som varje vecka bjuder på lite extra gott fika, som till exempel våfflor eller tårta.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Malin Orehult Verksamhetschef
Gatuadress
Karlstadvägen 8
Postnummer
661 41
Postort
Säffle
Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Bra att veta kan vara att om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare på kommunen för att göra en ansökan.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.