En fikastund
Planering inför dagens arbete
Medarbetare på väg
En stund att njuta

Attendo Hemtjänst Solna

Solna

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Om oss

Attendo grundades 1985 och i Solna är vi den utförare som flest Solnabor väljer. Vi har fyra lokalkontor i Solna och vårt gemensamma mål är att alla kunder ska vara trygga och nöjda med våra tjänster. Kontinuitet skapar trygghet, därför har alla kunder en kontaktman som kommer på vardagar och som kunden har mest kontakt med. Tillsammans görs en planering och genomgång av hur besök ska utföras. Det är kundens behov och önskemål som avgör hur.


Organisation

Attendo

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Solnas kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Tilläggstjänster
För dig som önskar service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslor. Vårt städteam erbjuder städning varannan vecka eller en gång i månad – varje städningen debiteras med minst 2 timmar. Vi kan även erbjuda fönsterputs.

Kostnaden är 203 kr/timme efter RUT-avdrag, skattereduktionen görs direkt på varje faktura. Det finns möjlighet till autogiro.   


Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Personal

Attendo Demensteam
Attendos Demensteam består av medarbetare med störst kunskap och intresse för personerr med nedsatt närminne och demenssjukdomar. Demensteamet är certifierat av Solna stad och schemalagda separat mot övriga hemtjänstgruppen för att uppnå bästa kontinuitet. Teamets uppdrag är att erbjuda god kvalité och underlätta och avlasta för anhöriga. Teamen utgår från varje kontor och du kan förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen.


Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Mat

Kost och näring är avgörande för god hälsa. Vi tillagar gärna maten tillsammans med dig om det finns möjlighet och önskemål. Annars kan vi även erbjuda matlådor som tillagas i vårt kök på Lidingö. Maten är näringsberäknad av dietist och möjlighet till specialkost finns. Priset är 45 kr, dessert kostar 10 kr extra.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070 543 99 17, 070 261 41 11

Kontaktperson

Nisthiman Darveshi och Mirjana Jovanovic

Gatuadress

Hagalundsgatan 35

Postnummer

169 35

Postort

Solna

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

070 543 99 17, 070 261 41 11

Translate

Tyck till