AB Roo Hemtjänst & Vård

AB Roo Hemtjänst & Vård

Selmedalsvägen 28, Hägersten

Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Roo Hemtjänst, kompetent omsorgspersonal som jobbar med hjärta och värme.
Roo Hemtjänst & Vård grundades och drivs av två Röda Korssjuksköterskor med kandidatexamen i omvårdnad med flera års erfarenhet inom hemsjukvård och äldreomsorg. Vi har vår verksamhet i sydvästra Stockholm och erbjuder hemtjänst individuellt anpassad efter dina och dina anhörigas villkor samt hushållsnära tjänster. Vårt mål är att vara den bästa hemtjänsten.

Vi lägger stor vikt vid att kunder och personal ska trivas tillsammans. För att kunna erbjuda hemtjänst med kvalitet har vi valt vår personal med stor omsorg utifrån vilka vi anser ha rätt personlighet för att arbeta i vården.

Här hittar du oss
Roo Hemtjänst finns som hemtjänstutförare i stora delar av Hägersten och Älvsjö. För att alltid vara nära våra kunder har vi även två lokala personalkontor:

Terrängvägen 97
129 77 Hägersten

Elsa Brändströms gata 62 B
129 52 Hägersten

Här kan du se i vilka områden vi är verksamma i.

Organisationsform
Företag

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför den hemtjänst som du fått beviljad av din biståndshandläggare på stadsdelsförvaltningen. Det kan till exempel vara hjälp med städning, tvätt och omvårdnad.

Avlösning
Vi har lång erfarenhet av att avlösa närstående till demenssjuka i hemmet. Vi matchar din närstående och våra anställda så att det blir en trevlig och meningsfull avlösningstid. Du ska känna dig trygg och avkopplad när du som anhörig lämnar hemmet.

Trygghetslarm
Vi finns tillgänliga dygnet runt med 30 min inställelsetid vid larm.

Hjälpmedel
Vi hjälper till med kontakten för bostadsanpassning, trygghetslarm, ansökan om rollator, rullstol, syn- och hörselhjälpmedel och kontalt med Aleris arbetsterapeut, sjukgymnast och dietist.

Fotvård
Vi har medicinsk fotvårdare som utför behandlingar i kundens hem.

Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Vi matchar kund och personal
Personkemi anser vi är A och O för att trivas med sin hemtjänst och vara bekväm med att ta emot omsorg. Vi arbetar därför med att matcha kund och personal med varandra. Det här gör vi med stor framgång och är något vi är enormt stolta över.

Kontinuitet
Hög personalkontinuitet utmärker vårt företag.

Kontaktperson
Varje kund får sin egen kontaktperson.

Viktigt att bryta ofrivilliga isolering
Vi arbetar aktivt för att bryta ofrivillig isolering och aktiviteter för äldre är något som vi brinner för.
- Vi deltar i Seniorhälsans aktiviteter i Hägersten flera gånger i månaden. Vi stöttar med hjälpmedel så att alla som vill kan vara med.
- Vi sammanstrålar kunder som vi tror har utbyte av varandras sällskap.
- Vi anordnar sammankomster och har årligen både jul- och sommarfest tillsammans med alla våra kunder och personal.

Personal

Vi är stolta att erbjuda omsorgspersonal och undersköterskor med goda erfarenheter och kompetens gällande omvårdnad vid demens samt minnessvårigheter. Vi ser till att all vår personal utbildas, bland annat inom rehabilitering, förflyttnings- och lyftteknik, hygien och smittskydd samt gott bemötande.

Vi anställer enbart personal som vi anser är rätt lämpad för att arbeta i hemtjänsten. Ni kan känna er trygga med att all vår personal pratar svenska.

Språk
Svenska

Mat

Vi tillreder måltider i hemmet, vi kan också levererar matlådor från Restaurang Trekanten, 59 kr/styck. Matlådorna är mycket uppskattade och erbjuder stor variation. Varje dag finns det fem olika rätter att välja bland. Kosten kan anpassas efter behov. Vi erbjuder våra kunder att prova på matlådorna gratis.

Dietist
Dietistkontakt som kostnadsfritt kommer till kundens hem för konsultation finns till handa.

Kvalitet

Hög omvårdnadskvalitet utmärker vårt företag. Vårt arbetssätt och höga förväntningar på oss själva som hemtjänst utförare resulterar i en hög kvalitet i vårt arbete.

Vårt mål är att vara den bästa hemtjänsten
Vi arbetar målinriktat dagligen med att leverera bästa hemtjänsten i Hägersten och Älvsjö. Våra kunder ska känna sig trygga med vem som kommer till dem.

Kontakt

Hemsida
Kontaktperson
Åsa Seigerud, 0708 69 52 05
Gatuadress

Selmedalsvägen 28

Postnummer
112 37
Postort

Hägersten

Vill du bli kund hos oss?
Hemtjänst ansöker du om via din Stadsdelsförvaltning. Vi hjälper gärna till att handleda dig till rätt person på just din Stadsdelsförvaltning.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.