Välbefinnande
Möten
Dags för frukost
Planering inför dagens arbete
En stund av glädje

Attendo Hemtjänst Kungsholmen

Stockholm

Typ av insats

Omvårdnad, Service

Om oss

Attendo Hemtjänst Kungsholmen har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar din hjälp tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Här har vi även medarbetare med särskild demensutbildning. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor för din säkerhet

Organisation

Attendo

Inriktning

Demens

Tjänster

Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Stockholms kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp. Exempel på omvårdnadsinsatser är personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd, eller om du saknar bistånd, kan vi erbjuda hushållsnära tjänster. Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson med  RUT-avdrag.

Typ av insats

Omvårdnad, Service

Arbetssätt

Många äldre med demens väljer idag att bo kvar i hemmet i stället för att flytta till ett särskilt boende eftersom det är i hemmet man har sin trygga bas. För att tillgodose dessa önskemål har vi på Attendo utvecklat en demensomsorg med särskild inriktning på hemtjänst för personer som vill bo kvar hemma med god livskvalitet. Vår omsorg kännetecknas av hög tolerans och ett respektfullt bemötande.

Kontaktperson

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål

Genomförandeplan

Dina ovan nämnda önskemål på hur dina insatser ska utföras dokumenteras i en genomförandeplan som regelbundet följs upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Personal

Våra medarbetare är vårdbiträden och undersköterskor med lång erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och har alltid dig som kund i fokus. Vi har även ett demensteam.

Med sin kompetens, sitt engagemang och sin hjälpsamhet skapar vår personal trygghet i vardagen för dig. De lägger alltid stor vikt vid att informera för att skapa tydlighet och trygghet och ställer ofta frågor så att de ska kunna ge dig den omsorg du vill ha. Vi vill även att uppmuntra och aktivera dig för att ge dig möjlighet att behålla och utveckla din mentala och fysiska förmåga.

Språk

Svenska

Mat

Du som har biståndsbeslut för matleverans kan välja att beställa din matlåda från vårt egna kök på Attendo. Vår kock Thomas har tillsammans med Attendos dietister skapat en meny.

Priset är 42 kr, då ingår sallad och för dig som önskar dessert tillkommer 10 kr.

Det finns alltid fyra rätter att välja mellan. Det finns även specialanpassad kost om det efterfrågas.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kommuner frågar regelbundet äldre som bor i ett äldreboende hur nöjda de är med omsorgen. Dessa brukarundersökningar är viktiga för att veta vad som fungerar bra och vad som behöver utvecklas vidare. Via den blå knappen nedan "Kommunens Brukarundersökning" hittar du resultat för Attendo Hemtjänst Kungsholmen.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

08-650 20 47

Kontaktperson

Lina Romlin

Gatuadress

Igeldammsgatan 30

Postnummer

112 49

Postort

Stockholm

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Söker du jobb?


Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

08-650 20 47

Translate

Tyck till