Personal
Planering inför dagens arbete
Medarbetare på väg
Omsorg på ditt sätt

Attendo Hemtjänst Östermalm

Stockholm

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Om oss

Attendo Hemtjänst Östermalm har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Organisation

Attendo

Tjänster

Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Stockholms kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda tilläggstjänster. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp. Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Vår ledstjärna är att vi ska ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål - att underlätta och stötta dig i din vardag. Det är viktigt att du får hjälp av personer som du känner dig trygg med och litar på. Vi finns helt enkelt till för dig!

Kontaktperson

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktman som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktmannen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Genomförandeplan

Dina ovan nämnda önskemål på hur dina insatser ska utföras dokumenteras i en genomförandeplan som regelbundet följs upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Personal

Våra glada och trevliga medarbetare är vårdbiträden och undersköterskor med lång erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och har alltid dig som kund i fokus. Med sin kompetens, sitt engagemang och sin hjälpsamhet skapar de trygghet i vardagen för dig. Vår personal lägger alltid stor vikt vid att informera för att skapa tydlighet och trygghet och vid att ställa frågor så att de ska kunna ge dig den omsorg du vill ha. Vi vill även att uppmuntra och aktivera dig för att ge dig möjlighet att behålla och utveckla din mentala och fysiska förmåga.

Språk

Svenska

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

08-783 77 70

Kontaktperson

Linnea Möller

Gatuadress

Frejgatan 33

Postnummer

113 49

Postort

Stockholm

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Söker du jobb?


Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

08-783 77 70

Translate

Tyck till