ES Hemservice

Åkerstavägen 2 , Marfors

Verksam i
Stöde och Matfors
Typ av insats
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Vi är ES Hemservice
Vår ambition är att kunna ge våra kunder en helhetslösning som ska kunna bidra att våra äldre ska ges möjligheten att bo kvar hemma och fortfarande känna sig självständig, så länge man själv vill och kan. Därför erbjuder vi både hemtjänst och RUT-tjänster.

Det lilla hemtjänstföretaget
Vi är det "lilla hemtjänstföretaget" som vill erbjuda en helhetslösning för dig i din vardag. Där trygghet skapas genom det trygga, säkra och erfarna men också det lyhörda och nytänkande alternativet. Vi har tillsammans lång erfarenhet av hemtjänst. Vi vill göra det lilla extra för dig som kund – med respekt och värme.

Utifrån dina önskemål
För oss är det viktigt att du som kund får den hjälp du behöver av personer som du trivs med, litar på och som bryr sig. Det är du som bestämmer hur vi ska utföra dina önskemål och arbeta i ditt hem.

Organisation
Verksamhetens storlek (antal kunder)
Cirka 80

Tjänster

Med ett biståndsbeslut och vårt breda utbud av Rut-tjänster möjlig gör vi att du kan bo hemma längre på ett smidigt och tryggt sätt.

Rut-tjänster
Vi erbjuder hushållsnära RUT-tjänster som t.ex. hemstädning, skotta snö, trädgårdsarbete, passa hemmet, mata katten, hjälp att uträtta ärenden eller hjälp att organisera och strukturera. Tillsammans hittar den hjälp som behövs för att underlätta vardagen. Kontakta oss så berättar vi mer om om hur RUT och våra tjänster fungerar.

Aktiviteter för våra kunder
Vi erbjuder regelbundet aktiviteter för våra kunder, det kan exempelvis vara träffar med samvaro och fika för att sätta guldkant på vardagen. Hos kunder som uppskattar det, har vi ofta och gärna hundar som deltar i arbetet.

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

På dina villkor
Vi lyssnar in hur dina önskemål av tjänsterna ska vara utformade, tex dagar för insatser och tider du vill ha vår hjälp, för alla är vi olika, en del morgonpigga så man vill ha sitt morgonkaffe tidigt, en del kvällströtta så man vill ha sin kvällssmörgås sent. Och det är just det som är viktigt för oss, att hjälpa dig på dina villkor och efter dina önskemål.

Vi skräddarsyr din omvårdnad efter dina fysiska och psykiska behov som exempelvis att få stöd för att kunna sköta hygien, kunna äta och dricka, klä sig och förflytta sig. Vi hjälper också till med andra tjänster för att underlätta Din vardag såsom städning, tvätt, inköp och ärenden.

Kontaktpeson och genomförandeplan
En i personalstyrkan blir din kontaktman och är den som i första hand hjälper dig att förenkla din vardag, tillsammans skapar ni en genomförandeplan som är grunden till vilka tider och hur dina insatser ska utföras. Kontunitet är ett viktigt mål hos oss för att du ska kunna känna dig trygg.

Trygghet
För oss är kontinuitet viktigt då vi tror det skapar trygghet. Naturligtvis har alla medarbetare tystnadsplikt. För oss är det viktigt att du är nöjd varje gång vi besöker dig.

Personal

Vår personal har följande utbildning och kompetens:
- Vi är utbildade undersköterskor och vårdbiträden som har lång erfarenhet och som kontinuerligt vidareutbildar oss för att kunna säkerställa en god kvalitet.
- Vi har stor erfarenhet av demens, rehab och palliativvård.
- Vi fortbildar vår personal både internt och externt.

Språk
Mångfalden gör oss till ett bättre företag och flera språk på ES Hemservice ser vi som en tillgång. Flera i arbetsgruppen talar svenska och engelska. Någon enstaka talar, ryska och finska. 

Språk
Svenska

Kvalitet

För att säkerställa god kvalitet i vår verksamhet jobbar vi bland annat med
- kvalitetsregister som Senior Alert
- egna kundenkäter
- utvärderar resultatet från Socialstyrelsens årliga brukarundersökning Äldreguiden.

 

Synpunkter och klagomål
För att kunna utvecklas och bli bättre ta vi gärna emot dina synpunkter och klagomål. Du kan maila till info@eshemsevice.se eller kontakta Anne-Lie direkt på
070-2366893.

Kvalitetsutvärderingar

Kontakt

Organisation
Organisationsform
Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Anne-Lie Ströberg 070-2366893
Catrin Hofling 070-7516513
Gatuadress
Åkerstavägen 2
Postnummer
864 32
Postort
Marfors
Vill du bli kund hos oss?

Om du har frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss så berättar vi mer.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.