Attendo Hemtjänst Täby

Om oss

Attendo Hemtjänst Täby har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Organisation
Organisationsform
Företag
Verksamhetens storlek (antal kunder)
200 - 225 kunder i Täby

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Täby kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig hygien, sänggående och påklädnad. 

Attendos städ & Hushålsnära
För dig som önskar service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslor. Vårt städteam erbjuder städning varannan vecka eller en gång i månad – varje städningen debiteras med minst 2 timmar. Vi kan även erbjuda fönsterputs. Kostnaden är 203 kr/timme efter RUT-avdrag, skattereduktionen görs direkt på varje faktura. Det finns möjlighet till autogiro.

Attendo cykel

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

Personal

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Attendo personal

Språk
Svenska
Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Mat

Vi erbjuder matlådor som tillagas i vårt egna kök, maten är näringsberäknad av dietist och möjlighet till specialkost finns. Priset för Attendokunder med beviljad matdistribution är 45 kr. Det finns alltid fyra rätter att välja bland och sallad ingår. Du kan även välja till dessert för 10 kr extra.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Anne-Chatrine Mattinson Tf. verksamhetschef
Gatuadress

Marknadsvägen 153

Postnummer
183 78
Postort

Täby

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.