Attendo Hemtjänst Ulricehamn

Om oss

Attendo Hemtjänst Ulricehamn har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor. Våra lokaler finns på Kullen i centrala Ulricehamn. 

Organisation
Organisationsform
Företag

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Ulricehamns kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp.

Hushållsnära tjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda hushållsnära tjänster. Vi skräddarsyr tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp. Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget. Läs mer här.

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Ledsagning
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Kontinuitet

Vi strävar efter att minimera antalet personer som utför insatserna hos dig. På det sättet lär vi också känna dig och dina behov ännu bättre.

Sagt om Attendo Hemtjänst Ulricehamn:
“Det är roligt att jobba med kontinuitet, man lär känna ”sina” kunder väl och vet hur de vill ha sin hemtjänst utförd.” Undersköterska Ann-Louise

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

Genomförandeplan
Dina ovan nämnda önskemål på hur dina insatser ska utföras dokumenteras i en genomförandeplan som regelbundet följs upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Attendo 1

Personal

På Attendo Hemtjänst Ulricehamn arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor. För oss är kvalitet viktigt och vi arbetar utifrån Attendos ledord som är Kompetens, Engagemang och Omtanke.

Hos oss är det en självklarhet att våra medarbetare har Attendo-kläder och ID-bricka/namnskylt. Detta tillsammans med en säker nyckelhantering är ett sätt att garantera din trygghet.

Alla medarbetare talar svenska. Flera medarbetare har även bakgrund i andra länder och kulturer och många talar fler språk utöver svenska Fråga gärna oss om du vill veta mer om vilka språk våra medarbetare talar!

Attendo personal

Språk
Svenska
Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Mat

Vi på Attendo tycker att måltiden är viktig och att det du äter smakar gott. Mat och måltid innebär också gemenskap för oss. Vi har en måltidsvärd som tillsammans med dig och övriga i personalen arbetar med kvalitet kring mat och måltid. Attendo Hemtjänst Ulricehamn har även våffelcafé varje vecka. Vi bjuder dessutom ofta in till andra aktiviteter där vi serverar kaffe och hembakat.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Viktoria Wiik Verksamhetschef
Gatuadress
Boråsvägen 1
Postnummer
523 36
Postort
Ulricehamn
Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Bra att veta kan vara att om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare på kommunen för att göra en ansökan.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.