På tur med Attendobussen
Attendolunken vid Åsundens strand
Verksamhetschef Charlotte Mårtensson

Attendo Hemtjänst Ulricehamn

Ulricehamn

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Om oss

Attendo Hemtjänst Ulricehamn har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Våra lokaler finns på Kullen i centrala Ulricehamn. Här har vi en gemensam lokal/restaurang där de som önskar kan äta tillsammans samt en härlig och inbjudande trädgård. Vi välkomnar alla att delta i de aktiviteter som anordnas på Kullen.


Organisation

Attendo

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Ulricehamns kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp.

Hushållsnära tjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda hushållsnära tjänster. Vi skräddarsyr tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp. Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget. Läs mer här.


Typ av insats

Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Kontinuitet

Vi strävar efter att minimera antalet personer som utför insatserna hos dig. På det sättet lär vi också känna dig och dina behov ännu bättre.

Kontaktperson

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Genomförandeplan

Dina ovan nämnda önskemål på hur dina insatser ska utföras dokumenteras i en genomförandeplan som regelbundet följs upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Personal

Hos Attendo hemtjänst Ulricehamn arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor. Cirka 90% av personalen av utbildade undersköterskor med lång erfarenhet. Vi jobbar kontinuerligt med kvalitetsarbete och dokumentation.

Hos oss är det en självklarhet att våra medarbetare har Attendo-kläder och ID-bricka/namnskylt. Detta tillsammans med en säker nyckelhantering är ett sätt att garantera din trygghet.

Servicegruppen består av van personal som är effektiv, noggrann och med dina önskemål i fokus.

Sagt om Attendo Hemtjänst Ulricehamn

“Det är roligt att jobba med kontinuitet, man lär känna ”sina” brukare väl och vet hur de vill ha sin hemtjänst utförd.” Undersköterska Ann-Louise

“Vi jobbar med Lean och jag känner att jag får gehör för mina idéer” Undersköterska Ewa


Hej, jag heter Charlotte Mårtensson och är verksamhetschef på 
Attendo hemtjänst Ulricehamn

Språk

Svenska, Arabiska, Engelska, Franska, Isländska, Punktskrift (brailleskrift), Rumänska, Tyska, Ungerska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Mat

Vi på Attendo tycker att måltiden är viktig och att det du äter smakar gott. Mat och måltid innebär också gemenskap för oss. Vi har en måltidsvärd som tillsammans med dig och övriga i personalen arbetar med kvalitet kring mat och måltid. Attendo Hemtjänst Ulricehamn har även våffelcafé varje vecka. Vi bjuder dessutom ofta in till andra aktiviteter där vi serverar kaffe och hembakat.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070-298 27 50

Kontaktperson

Charlotte Mårtensson

Gatuadress

Boråsvägen ‎1

Postnummer

523 36

Postort

Ulricehamn

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Bra att veta kan vara att om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare på kommunen för att göra en ansökan.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

070-298 27 50

Translate

Tyck till