Attendo Hemtjänst Upplands Väsby

Attendo Hemtjänst Upplands Väsby

Johanneslundsvägen 4, Upplands Väsby

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Då kan det vara möjligt att få hemtjänst beviljad av kommunen. Du som bor i Upplands Väsby kan då välja Attendo som utförare.

Med 35 års erfarenhet av hemtjänst vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få en så personlig omsorg som möjligt, bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål. Du får även en kontaktman som är den du oftast kommer träffa.

Fördelar med Attendo:

  • Du får en fast omsorgskontakt som sköter de flesta insatserna i ditt hem och har extra ansvar för din omsorg.
  • Vi vinnlägger oss om att komma på utsatt tid och du blir alltid meddelad om det skulle ske några förändringar
  • Vi bär alltid arbetskläder och id-bricka för din trygghet och säkerhet
  • Du kan få goda och näringsriktiga matlådor hemlevererade, tillagade i vårt eget kök.
  • Om du vill ha hjälp med annat kan du köpa hushållsnära tjänster av oss med RUT-avdrag.

Organisation
Organisationsform
Företag

Tjänster

Du kan välja oss att utföra de hemtjänstinsatser som du har fått beviljade av kommunen. Vi hjälper till exempel till med serviceinsatser som städ, tvätt och mat samt även personlig omvårdnad som att klä sig och ta en promenad. 

Tilläggstjänster
Vi kan erbjuda hjälp med vardagssysslor även om du inte har biståndsbeslut. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss.

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Låt oss ta hand om dina vardagsbestyr!
Hos oss på Attendo är det dina önskemål som avgör hur omsorgen ska utformas. Om du väljer oss som utförare bokar vi alltid ett hembesök med dig för att vi ska lära känna varandra och gå igenom dina behov. Detta dokumenteras sedan i en genomförandeplan som ligger till grund för vårt kommande arbete hos dig, så att omsorgen blir på det sätt du önskar.

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av.

Attendo person

Personal

Du bestämmer hur du vill ha det
Hos oss arbetar utbildade undersköterskor och vårdbiträden. Vi satsar på att kompetensutveckla medarbetarna kontinuerligt inom vård och omsorg, men även om exempelvis kost, demens och fast omsorgskontakt.

Vi strävar alltid efter att komma på utsatt tid och du blir alltid meddelad om det skulle ske några förändringar. 

Norlandia personal

Språk
Svenska

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Goda resultat i årets kundundersökning!
I Socialstyrelsens årliga undersökning där man undersöker kundnöjdhet landar Attendo Hemtjänst i Upplands Väsby på 82% 2022, vilket gör att man sträcker på sig lite extra.

- En kundnöjdhet på 82% gör att vi ligger över snittet i kommunen och det betyder såklart mycket för oss och det är en utmärkt plattform att jobba vidare ifrån när vi nu siktar mot ännu bättre resultat och nöjdare kunder, säger Sara Höök och fortsätter:

- I siffrorna kan vi utläsa bland annat att våra kunder upplever trygghet, att vi tar oss tid, att man får ett bra bemötande och att man känner stort förtroende för vår personal.

- Vi vill kunna ge den bästa omsorgen och vi vill att den som väljer våra tjänster ska känna att vi verkligen går de där sista meterna som krävs för att det ska bli riktigt bra. Att vi är uppmärksamma, närvarande och noggranna.

- Man ska känna att vi bryr oss och hellre ger lite för mycket än för lite. Vi strävar efter att våra kunder ska få så hög kontinuitet som möjligt hos personalen och som kund har man har alltid samma kontaktperson.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Hanna Jönsson Verksamhetschef
Gatuadress

Johanneslundsvägen 4

Postnummer
194 61
Postort

Upplands Väsby

Vill du bli kund hos oss?

För att få hjälp av hemtjänsten behövs ett biståndsbeslut. Det får du genom att kontakta en biståndshandläggare på Upplands Väsby Kommun. Om du redan har hemtjänst men vill byta utförare till Attendo kontaktar du din biståndshandläggare som hjälper dig.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.