Forenede Care Uppsala hemvård och hemtjänst

Forenede Care Uppsala hemvård och hemtjänst

Liljeforstorg 4, Uppsala

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Ledsagning
Hemsjukvård
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Erfarna medarbetare
Vi har erfarna medarbetare som tar hand om dig i ditt hem. Tillsammans arbetar vi för att ge dig den bästa omsorgen, servicen och vården, baserad på dina önskemål och behov, utifrån ditt biståndsbeslut.

Forenede Care Uppsala hemvård och hemtjänst bedriver vård och omsorg dygnet runt på uppdrag av Uppsala kommun. Vi erbjuder hemtjänst, hemvård, hälso- och sjukvård samt ledsagning och har specialistkunskap i demensvård samt erbjuder flerspråkig hemtjänst.

Utför natt - och larminsatser
Våra undersköterskor och sjuksköterskor hanterar natt- och larminsatser vilket betyder att du som är kund hos oss får en och samma utförare under hela dygnet.

Hög kvalitet och kundnöjdhet
Vi är stolta över den höga kvalitet vi kan erbjuda. Enligt olika undersökningar har Forenede Care Uppsala hemvård hög kundnöjdhet.

Organisation
Organisationsform
Företag

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför de hemtjänstinsatser som du beviljats i ditt beslut om hemtjänst från Uppsala kommun. Exempel på hemtjänstinsatser är: städ, tvätt, inköp och omvårdnad.

Hemsjukvård
Hemsjukvård erbjuds när man inte själv eller med hjälp av ledsagning kan ta sig till den vård eller hjälp man behöver oavsett ålder. Du kan få hjälp av vårt team om du har svårt att klara din vardag. Detta team består av legitimerad distriktssjuksköterska och sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut. Vi arbetar hälsofrämjande och fallförebyggande. Vi värdesätter vårt nära samarbete med hemtjänst då vi vill att du är i fokus.

Hushållsnära tjänster
Vi erbjuder även hushållsnära tjänster som till exempel fönsterputs, tvätt, ärenden, promenader och matlagning. Många av tjänsterna ger dig rätt till skattereduktion, RUT-avdrag. 

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Ledsagning
Hemsjukvård
Tilläggstjänster

Personal

Vårt team består av engagerade undersköterskor, vårdbiträden, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, ärendeschemaplanerare, enhetschefer samt verksamhetschef. Tillsammans jobbar vi för att ge dig den bästa omsorgen och vården.

Språk
Svenska

Kvalitet

Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden samt de lokala värdighetsgarantierna samt följer Uppsala kommuns riktlinjer inom hälso- och sjukvård inklusive rehabilitering.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Zoya Khosravi, verksamhetschef hemtjänst
073-901 55 31, vardagar kl. 08–16

Madelene Björck, verksamhetschef Hälso- och sjukvårdsinsatser
073-973 57 18, vardagar kl. 08-16
Gatuadress
Liljeforstorg 4
Postnummer
754 29
Postort
Uppsala

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.