Attendo Hemtjänst Västerås

Gotlandsgatan 51, Västerås

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Ledsagning
Hemsjukvård
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Attendo Hemtjänst i Västerås har utsetts till Attendo Äldreomsorgs bästa enheten 2018.
Ur den vinnande motiveringen:
”En målmedveten och kreativ chef har tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare skapat en framgångsrik verksamhet med toppresultat inom samtliga områden. Här är företagets vision "Att stärka individen" ständigt i fokus och medarbetarna är mycket uppskattade.”

Attendo Hemtjänst Västerås har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt i från personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och id-brickor. Attendo Västerås erbjuder även trivselträffar som är sociala samlingsplatser dit man kan gå om man vill vara med på våra aktiviteter eller bara ta en kopp kaffe. Från den 1 mars 2017 erbjuder vi även hemsjukvård. 

Organisation

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Västerås kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städ, tvätt, ledsagning, matlagning och leverans av matlåda. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig omvårdnad och påklädning.

Hemsjukvård
Vi erbjuder hemsjukvård. Det innebär att du som har svårt at ta dig till en vårdcentral istället kan få hjälp av våra sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i ditt hem.

Trivselträffar
Attendo i Västerås har trivselträffar på Blomstergatan där vi ordnar aktiviteter, luncher och annat trevligt för alla som vill vara med. Du behöver inte vara kund i vår hemtjänst för att delta.

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda tilläggstjänster.Attendo bil

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Ledsagning
Hemsjukvård
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

 

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

Personal

Hos Attendo hemtjänst Västerås arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor. Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull. Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

"Jag har jobbat i Attendo sedan 1998! Jag känner mig trygg och nöjd med mina arbetskamrater och kunder."
- Anette, vårdbiträdeAttendo personal

Språk
Svenska
Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Organisationsform
Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Anneli Norrgrann Koordinator
Gatuadress
Gotlandsgatan 51
Postnummer
722 44
Postort
Västerås
Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.