Attendo Hemtjänst Växjö

Attendo Hemtjänst Växjö

Vikaholmsallén 52, Växjö

Typ av insats
Service
Omvårdnad
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Varmt välkommen till Attendo Hemtjänst Växjö! Vi kan hjälpa dig med allt från städning och handling till personlig omvårdnad och promenadsällskap.

Hos oss på Attendo är det dina önskemål som avgör hur omsorgen ska utformas. Om du väljer oss som utförare bokar vi alltid ett hembesök med dig för att vi ska lära känna varandra och gå igenom dina behov. Kostnaden för dina beviljade hemtjänstinsatser är densamma oavsett om du väljer kommunen eller Attendo som utförare.

När du väljer Attendo så väljer du Nordens ledande privata utförare inom vård och omsorg. Under de 30 år vi varit verksamma har vi byggt upp en stabil grund att stå på. Vi bedriver verksamheten efter Attendos tre ledord: kompetens, engagemang och omtanke.

Organisation
Organisationsform
Företag

Tjänster

Du kan välja oss att utföra de hemtjänstinsatser som du har fått beviljade av kommunen. Vi hjälper till exempel till med serviceinsatser som städ, tvätt och mat samt även personlig omvårdnad som att klä sig och ta en promenad. 

Attendo 1

Tilläggstjänster
Vi kan erbjuda hjälp med vardagssysslor även om du inte har biståndsbeslut. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss.

Typ av insats
Service
Omvårdnad

Arbetssätt

Då du väljer Attendo hemtjänst kan du förvänta dig en hög kvalitet, kontinuitet och ett trevligt och respektfullt bemötande. För oss är det självklart att utgå från dina behov och önskemål när vi utför vårt arbete.

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare bär arbetskläder och id-bricka. Detta tillsammans med vår säkra nyckelhantering garanterar din trygghet.

Kontinuitet
Vi vet att de flesta uppskattar kontinuitet och därför försöker vi alltid minimera antalet personer som utför insatser hos dig. På det sättet lär vi också känna dig och dina önskemål ännu bättre.

Personal

Vi som arbetar inom hemtjänsten är erfaren personal med utbildning och kompetens inom äldrevård. Verksamhetschef, planeringsledare och sjuksköterskor och undersköterskor ingår i vårt team.

Attendo personal

Språk
Svenska
Kollektivavtal

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Jytte Dahlstedt Verksamhetschef
Gatuadress
Vikaholmsallén 52
Postnummer
352 20
Postort
Växjö
Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.