Gubbe - Dalarna

Om oss

Gubbe - en del av familjen
Gubbe är Sveriges främsta seniortjänst som erbjuder regelbunden omsorg för äldre personer i hela Sverige. Vi håller de äldre aktiva, hjälper till med vardagssysslor och ökar tryggheten för hela familjen. En noggrant utvald, initiativtagande och pålitlig hjälpare (Gubbe) besöker den äldre regelbundet. Gubbes tjänst är för alla äldre - oavsett ålder eller funktionsförmåga. Stressfri omsorg av samma bekanta Gubbe-hjälpare hemma hos den äldre eller på ett servicehus.

När du beställer vår tjänst ingår:
Personlig behovsanalys: Tjänsten är alltid skräddarsydd efter den äldres behov.

Validerade och pålitliga hjälpare: Varje Gubbe-hjälpare har blivit noggrant utvald via vår rekryteringsprocess och har en passion att hjälpa äldre.

En hälsning efter varje besök: Som anhörig håller vi dig uppdaterad om besökens gång via en hälsning som du får till din e-post. Dessa sammanfattar besöken och den äldre personens mående.

Intresseanmälan
Är du intresserad av att beställa tjänsten Gubbe till en äldre eller dig själv - vi berättar gärna mera! Här kan du göra en intresseanmälan.

Du kan också boka ett kostnadsfritt testbesök.

Tjänster

Gubbe erbjuder hälsofrämjande aktiviteter och hjälp i hemmet. Här är exempel på saker som vi på Gubbe kan hjälpa till med:

Matlagning: Gubbe-hjälparna stöder med matlagning och säkerställer regelbundna måltider.

- Städning: Vardagssysslor som städning görs oftast tillsammans eller med anvisningar av den äldre.

- Hjälp med att handla: Det är lätt att handla mat tillsammans, då Gubbe-hjälparen bär hem varorna.

- Transporthjälp & ledsagning: Gubbe-hjälparen kan hjälpa med att ta sig från en plats till en annan eller följa med på ett läkarbesök.

- Hjälp med hygienen: Det går även att få hjälp med hygienen, som till exempel med att byta lakan.

- Anhörigstöd: Vi möjliggör välförtjänta pauser för anhöriga som tar hand om en äldre.

- Tekniskt stöd: Gubbe-hjälparna stöder gärna med tekniken, som till exempel med att ladda ner ljudböcker, använda mobilen och komma igång med sociala medier.

- Sällskap, frisk luft och fysisk aktivitet: Gubbe erbjuder umgänge, någon som lyssnar och glada fikastunder. Promenader och gymnastik är andra uppskattade aktiviteter vi kan hjälpa till med. Läs mer här

Kompetens

Vänskap över generationer
Vi har alla vissa speciella kunskaper eller intressen. Våra Gubbe-hjälpare vill lära sig minst lika mycket av sina kunder som de har att berätta om sina egna kunskaper.

Därför strävar vi till att skapa par där vi ser att intresseområdena på ett eller annat sätt är lika.

Gubbe-hjälpare
Vi ser till att Gubbe-hjälpare trivs med oss. Vår arbetsgemenskap är social och stöttande. Vi utbildar själv vår personal och stöder dem från och med den allra första dagen.

Språk
Svenska

Priser

Välj det paket som passar er bäst
Vi erbjuder olika typ av paket. r kan du läsa mer om våra paket. Det ingår alltid ett första kostnadsfritt testbesök.

Gubbes tjänst ger dig rätt till rutavdrag!
När du anlitar oss kan du få skattereduktion, så kallat rutavdrag, för delar av arbetskostnaden. I praktiken betyder det att Gubbe drar av 50 procent av arbetskostnaden på fakturan.

Bra att veta!
Du kan även få rutavdrag för arbete som utförts i dina föräldrars bostad ifall du betalar fakturan.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Vill du bli kund hos oss?

Är du intresserad av att beställa tjänsten Gubbe till en äldre eller dig själv - vi berättar gärna mera! Här kan du göra en intresseanmälan.

Du kan också boka ett kostnadsfritt testbesök här.

Har du frågor?

Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå en signal direkt.

Lämna en intresseanmälan

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.