Veterankraft

Stockholms län, Uppsala län

Om oss

Veterankraft Arlanda Sigtuna!
Varje dag sedan snart 10 år tillbaka hjälper våra veteraner hundratals privatpersoner och företag med alla typer av tjänster. Genom vår bank av nästan 13000 veteraner klarar vi av att lösa nästan alla förfrågningar vi får från våra kunder.

Det gör också att vi är ganska säkra på att vi är det största företaget i området med mest erfarenhet om att erbjuda tjänster till privatpersoner och företag genom pålitliga och kunniga veteraner.

Vårt kontor i Märsta hjälper dig i Arlanda Sigtuna, Upplands Väsby, Bålsta och Upplands-Bro.

Tjänster

Äldreomsorg med empati och trygghet
I många fall handlar vårt arbete inom hemservice & hemhjälp om att vi kompletterar den ordinarie hemtjänsten. Framför allt handlar det oftast om att bryta en social isolering genom empati och tålamod.

Det innebär i flera fall att våra veteraner hjälper en medmänniska till ett aktivare och mer socialt liv genom att vara del av den äldres vardag med hjälp i vardagliga sysslor eller delaktighet i aktiviteter.

Ett bra exempel är Lennart 81 år som blev både piggare och gladare efter att vår fantastiska veteran Anki började hjälpa Lennart tre dagar i veckan.
Läs mer här

Hantverkare
Vi har erfarna snickare, handymen, målare, elektriker och rörmokare!
Läs mer här

Trädgård
Vi hjälper dig med det mesta i trädgården. Det kan röra sig om beskärning av träd och buskar, gräsklippning, lövkrattning.
Läs mer här

Städning
De flesta av våra kunder får kontinuerlig hjälp med städning på veckobasis men det kan även röra sig om enstaka flyttstädningar, storstädningar eller fönsterputsningar.
Läs mer här

Snöskottning
Vi kommer när det snöar!
Läs mer här

IT-tjänster
Behöver du hjälp med datorn? Våra erfarna Veteraner är till för att hjälpa dig att lösa din IT-utrustning genom hembesök hemma hos dig.
Läs mer här

Kompetens

Vi håller vad vi lovar!
Väldigt ofta får vi höra från våra kunder att de är överraskade över hur mycket glädje och energi våra veteraner förmedlar. Skälet till det är att våra veteraner jobbar för att de vill och inte för att de måste!

Dessutom visar det sig ofta att det är viktigt med erfarenhet. Våra veteraner har ett helt arbetsliv bakom sig som har gett dem värdefull kompetens och erfarenhet.

Många av våra kunder upplever även att det är väldigt skönt att få en person som kommer i tid och faktiskt gör vad som har utlovats. Man får helt enkelt en person man kan lita på.

Priser

Idag får du utnyttja skatteavdrag för våra RUT- och ROT-tjänster
Med RUT-avdrag betalar du halva priset för tjänster som till exempel trädgårdshjälp, städning, ledsagning, it-hjälp i hemmet med mera. Personer som är över 65 år får göra avdrag med 50 000 kronor per år. Personer under 65 år får göra avdrag på upp till 25 000 kronor per år.

ROT-tjänster är våra hantverksuppdrag. Äger du din bostad har du rätt att göra ROT-avdrag upp till 50 000 kronor per år. ROT-avdraget är 30 procent på timpriset.

Veterankraft drar av skatteavdraget direkt på din faktura om du köper en tjänst som ger rätt till RUT- eller ROT-avdrag och du uppfyller Skatteverkets krav.

Kontakt

Företag

Veterankraft AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

08-425 00 900

Kontaktperson

Sven Pettersson

Gatuadress

Nymärsta Gränd 6

Postnummer

195 30

Postort

Märsta

Vill du bli kund hos oss?

Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en förfrågan är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi gör därefter allt för att kontakta dig så fort som möjligt efter det.

Be om offert eller ställ en fråga

Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

08-425 00 900

Translate

Tyck till