Invita Hemservice AB

Södermanlands län

Verksam i

Nyköping, Oxelösund, Trosa

Om oss

Invita är en familjeägd företagsgrupp som arbetar med vård, omsorg, service och catering i Sörmland. Vi kombinerar nytänkande med sunt förnuft. För att lyckas tar vi del av såväl de senaste rönen inom våra branscher som lyssnar till våra kunders önskemål och drömmar.

Vi som driver Invita heter Cecilia och Per Ingre. Vi grundade Invita Hemservice AB 2017 och etablerade oss i Nyköping. Här har vi sedan dess en stabil lokal organisation med härliga medarbetare som i enlighet med vår modell förverkligar det våra kunder önskar.

Varmt välkommen till Invita! / Cecilia & Per Ingre

Tjänster

Vi på Invita har lång erfarenhet av att arbeta med hjälp i hemmet och vi arbetar med omtanke och respekt för dig och ditt hem.

Varje kund hos oss har sin egen person som sköter hemhjälpen. Självklar ser vi till att det finns en extra person som är inarbetad i din hemhjälp om din ordinarie person skulle vara på semester eller sjuk.
 

Städning

 • Veckostädning
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Fönsterputs
 • Kontorsstädning
 • Butiksstädning

Matlagning

 • Vi hjälper dig med matlagning i ditt hem
 • Vi kan hjälpa till med bakning

Övriga hemsysslor

 • Strykning
 • Festarrangemang
 • Inköp

Trädgårdsservice

 • Vi kan hjälpa till med att sköta din trädgård
 • Snöskottning

Kompetens

All vår personal har personlig lämplighet för att arbeta med service. Den formella kompetensen hos vår personal är beroende på vilka sysslor de utför. Naturligtvis är all vår servicepersonal städutbildad. Dessutom genomgår all vår personal en kurs i livsmedelshygien.
 

Språk

Svenska, Engelska

Utbildning

Städutbildning

Antal anställda i företaget

5

Säkerhet

För din säkerhet följer vi på Invita ett väl inarbetat kvalitetssystem med rutiner för rekrytering, identifikation, nyckelhantering. Eftersom vi även arbetar med omvårdnad och hemsjukvård undertecknar all vår personal avtal om tystnadsplikt i samband med anställning hos oss.
Klicka här för att läsa mer.

Försäkring

Vi har försäkringar som omfattar skador hos tredje part, det vill säga hos dig som kund.

Kvalitet

Vi har ett väl inarbetat kvalitetssäkringssystem med fastlagda rutiner och checklistor och vi genomför kvalitetsuppföljningar varje år. I vårt kvalitetssystem ingår uppföljningssamtal med kund och enkätundersökningar. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, för att lyckas med det behöver vi dina tankar, idéer och åsikter. Kom gärna med idéer om hur vi kan utveckla verksamheten och vad du önskar att vi kunde erbjuda våra kunder!

Priser

Vi erbjuder ett timpris enligt prislista men lämnar gärna offert för både längre och större uppdrag. Vi är även tillgängliga för uppdrag på kvällar och helger.

Kontakt

Företag

Invita Hemservice AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0155-45 09 10, 0155-45 10 10 (växel)

Kontaktperson

Yvonne Vahlberg

Gatuadress

Gasverksvägen 5

Postnummer

611 35

Postort

Nyköping

Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att anlita oss hittar du kontaktuppgifter till oss ovan. Vi ser fram emot att höra från dig och diskuteras ditt behov av hjälp i ditt hem.

Be om offert eller ställ en fråga

Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0155-45 09 10, 0155-45 10 10 (växel)

Translate

Tyck till