Klubb Vega

Klubb Vega

Vegagatan 55, Göteborg Karta

Vegagatan 55, Göteborg

Besök hemsida
Typ av gemenskap
Mötesplatser och träffpunkter
Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om ossKlubb Vega är en mötesplats för dig som är yngre med demenssjukdom i det tidiga eller medelsvåra sjukdomsskedet. Du kan komma hit en, två eller tre dagar i veckan. Allt efter dina önskemål, ditt behov så länge som vi har plats.

Varför ska jag komma till Klubb Vega?
Hit kan du komma för att få ett socialt sammanhang, en bättre struktur på dagen och meningsfull tillvaro.Antal platser: Vi kan som mest ta emot sex medlemmar per dag.
Kostnader: Det kostar inget att bli medlem och det behövs inget biståndsbeslut från kommunen.

Vi erbjuder
När

Vardagar mellan 09:00 och 15:00.

För vem
Vi vänder oss till dig under 65 med en demenssjukdom.
Mat & fika

Lunch äter vi tillsammans i Café Ärtan som är en lunchrestaurang intill våra lokaler i Vegahusen, eller så äter vi på en restaurang på stan. Lunchen betalar var och en för sig.

Aktiviteter / Träffar

En dag på Klubb Vega:
Dagen planeras efter de önskemål som ni medlemmar har. Vi brukar börja dagen med att sitta och prata lite, läsa tidningen eller titta på TV. När alla har kommit äter vi frukost. Sedan är det dags att planera resten av dagen. Vi kan till exempel göra en utflykt med bussen eller ta en promenad i området.Om vi är kvar på Vegahusen på eftermiddagen kan vi spela boule, titta på film, lyssna på musik eller bara sitter och prata lite vid eftermiddagsfikat.

Utflykter
Klubb Vega hyr en buss! Med bussen åker vi vart vi vill, bara vi hinner hem i tid. Kanske ut till skärgården, Tjolöholms slott, Smithska udden, sevärdheter, ut i naturen, shopping. Du kan också komma med egna idéer. Eventuella kostnader vid utflykter får du betala själv. 

Söker du jobb?

Kolla in karriärsajten . Här kan du läsa mer om Tre Stiftelser som arbetsgivare och vad vi kan erbjuda dig.

 

Kontakt

Organisation
Hemsida
Gatuadress
Vegagatan 55
Postnummer
413 11
Postort
Göteborg

Hitta hit

Vägbeskrivning

Klubb Vega

Centrum

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.