BoViva Stockholm

Alsnögatan 42-48, Södermalm, Stockholm Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Hyresrätt

Allmänt

BoViva Stockholm ligger strax nedanför Danvikstullsbron i Norra Hammarbyhamnen, precis intill vattnet. Du har nära till kommunikationer, affärer, restauranger och teatrar och har samtidigt inte långt till stigarna som leder mot Nackareservatet.

I Norra Hammarbyhamnen varvas trevlig bebyggelse från tidigt 30-tal med nya moderna bostäder. Våra tre punkthus är sammanbundna av en lägre trevåningsbyggnad och rymmer totalt 110 hyreslägenheter med 1-4 rum och kök. 

Tack vare noggrant placerade fönster och väl tilltagna balkonger kommer det vackra sjöläget vid kanalen och utsikten över Hammarby sjö och Saltsjön de flesta hyresgäster till del. Nästan alla lägenheter har balkong eller terrass.

Punkthusens arkitektur är utformade i tre tydliga delar: En kärna i mättad färg som i skala och form söker släktskap med Danviksklippans punkthus på andra sidan vattnet. Kring kärnan står skivor i ljus puts som ansluter till grannhusen på kajen och mellan kärna och skivor ett skikt med balkonger som har räcken av glas.

Bostäder

Lägenheterna på BoViva håller god standard. I kök, sovrum och vardagsrum täcks golven av ekparkett. Väggarna är ljusa, med väl utvalda tapeter. Nästan alla lägenheter har balkong eller terrass, många ut mot vattnet. De rymliga och fräscha badrummen har klinkergolv med värmeslingor.

Storlek

1 - 4 r.o.k

Faciliteter

När du tecknar ditt hyresavtal, tecknar du samtidigt ett separat serviceavtal i form av ett baspaket. För detta utgår en särskild avgift. Se nedan vad som ingår i baspaketet:

Faciliteter

  • Reception och lobby – här får du hjälp med ärenden och svar på många frågor. I receptionen får du även information om kommande aktiviteter
  • Gästrum – att låna när släkt och vänner hälsar på.
  • Friskvård – gruppaktiviteter eller individuell rådgivning om träning och hälsa.
  • Relaxavdelning – koppla av med ett skönt bastubad.
  • IT-rum – bredbandsuppkopplade datorer.
  • Gemensamhetslokal – för aktiviteter och sammankomster.

Läge

Lugnt och behagligt. Nytt och gammalt. Nära till affärer, restauranger och teatrar. Vackra promenadstråk.Inte långt från stigarna som leder till Nackareservatet. BoViva ligger strax nedanför Danvikstullsbron, precis intill vattnet. Här varvas trevlig bebyggelse från tidigt 30-tal med nya moderna bostäder.

Service & Aktiviteter

Service

Utöver baspaketet, som du kan läsa om under fliken "Faciliteter" har du som hyresgäst dessutom möjlighet att välja tilläggstjänster mot en viss avgift. Tjänsterna tas fram utifrån hyresgästernas önskemål. Ett urval av de tilläggstjänster som vi kan erbjuda är garageplats,städning, vaktmästarhjälp och fotvård.

Kontakt

Organisation

BoViva

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

08-21 77 57

Gatuadress

Alsnögatan 42-48

Postnummer

116 41

Postort

Stockholm

Vill du bo här?

Om du är intresserad av att flytta hit ska du kontakta Bostadsförmedlningen i Stockholm som förmedlar våra lägenheter.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor om BoViva Stockholm?

Du är välkommen att kontakta oss genom nedanstående formulär eller slå oss en signal. Vill du anmäla intresse för BoViva Stockholm gör du detta via Bostadsförmedlningen i Stockholm.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

08-21 77 57

Translate

Tyck till