Tycho Brahe

Tycho Brahegatan 52, Stadsområde Väster, Malmö Karta

Typ av boende

Trygghetsboende

Ägandeform

Hyresrätt

Hemsida

Besök hemsida

Allmänt

Tycho Brahe är ett populärt och modernt trygghetsboende som ligger mitt i centrala Limhamn. Boendet bjuder på all den trygghet, service och gemenskap du kan önska dig av ett modernt trygghetsboende.

Våra hyresgäster och deras anhöriga värderar trygghet mycket högt, det gör vi också. Samtliga lägenheter är helt handikappanpassade och en hiss finns i direkt anslutning till ingången och tar boende och besökare till alla våningar. Vidare är boendets port alltid låst, vilket gör att endast behöriga har tillgång till huset.

Lägenheter

Våra 24 lägenheter håller god standard och innehåller pentry, fransk balkong och ett stort badrum med dusch. Våra ettor är 38-42 kvadratmeter och tvåorna 50-60 kvadratmeter. Hushållsel och trådlöst bredband ingår i hyran.

Faciliteter

Som hyresgäst på Tycho Brahe hyr du inte bara en lägenhet, du hyr ett bekvämt liv. Du har möjlighet att äta lunch dagligen i vår mysiga matsal på källarvåningen. Där serveras också förmiddags- och eftermiddagskaffe. Det finns flera gemensamma utrymmen där hyresgästerna umgås. På den trevliga innergården njuter vi av varma sommardagar och mysiga grillkvällar.

Läge

I närområdet

  • Nära till Limhamns centrum
  • Cirka 400 meter från stranden, två kvarter från Linnégatan där bank, butiker, bibliotek, systembolag och mysiga restauranger finns

Kommunikation

Runt 200 meter till flera busshållsplatser

Service & Aktiviteter

Här rår du om dig själv samtidigt som det alltid finns andra hyresgäster i närheten för en stunds samvaro i ett av de trevliga sällskapsrummen. Det råder en god gemenskap och de boende hittar gärna på saker tillsammans. Återkommande gemensamma aktiviteter är gymnastik, fikastunder, bingo, bokcirkel och kyrkan kommer och underhåller med musikstunder.

Service

  • Om du behöver hjälp med något är det bara att prata med din Husfru. Hon finns på plats i receptionen.
  • Husfrun hjälper till med det mesta, allt från att ordna så att en frisör eller fotvårdare besöker dig i din lägenhet till att ordna med tvätten eller städningen.
  • För dem som vill arrangerar hon dessutom andra aktiviteter.

Kontakt

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

076 787 80 85

Kontaktperson

Kasia Beckman

Gatuadress

Tycho Brahegatan 52

Postnummer

216 14

Postort

Limhamn

Vill du bo här?

Om du är intresserad av en lägenhet här ska du kontakta vår verksamhetschef Marianne Kristensson. Hon kan svara på det mesta du behöver veta, hur kösituationen ser ut just nu och hon kan även ordna med en visning av boendet.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

076 787 80 85

Translate

Tyck till