Tycho Brahe

Tycho Brahe

Tycho Brahegatan 52, Limhamn Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Ledigt att hyra
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Norlandia Tycho Brahe, Limhamn - ett modernt trygghetsboende med service och gemenskap.

Vårt populära och moderna trygghetsboende ligger mitt i centrala Limhamn. Endast 400 meter från stranden och två kvarter från Linnégatan där bank, butiker, bibliotek, systembolag och mysiga restauranger finns belägna. Boendet bjuder på all den trygghet, service och gemenskap du kan önska dig av ett modernt trygghetsboende.

Som hyresgäst på Norlandia Tycho Brahe hyr du inte bara en lägenhet, du hyr ett bekvämt liv. Du får en trivselvärd tillgänglig dagtid alla dagar i veckan, som kan hjälpa till med praktiska frågor.

Våra hyresgäster och dess anhöriga värderar trygghet mycket högt – det gör vi också. Samtliga lägenheter är helt handikappanpassade och en hiss finns i direkt anslutning till ingången och tar boende och besökare till alla våningar. Boendets port alltid låst, vilket gör att endast behöriga har tillgång till huset.

Lägenheter

Våra 24 lägenheter håller god standard och innehåller pentry, fransk balkong och ett stort badrum med dusch. Våra ettor är 38-42 kvadratmeter och tvåorna 50-60 kvadratmeter. Hushållsel och trådlöst bredband ingår i hyran.

Faciliteter

Som hyresgäst på Norlandia Tycho Brahe har du möjlighet att äta lunch dagligen i vår mysiga matsal på källarvåningen. Där serveras också förmiddags- och eftermiddagskaffe. Det finns flera gemensamma utrymmen där hyresgästerna umgås. På den trevliga innergården njuter vi av varma sommardagar och mysiga grillkvällar.

Läge

I närheten
Nära till Limhamns centrum
Kommunikationer
Runt 200 meter till flera busshållsplatser

Kontakt

Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Kasia Beckman
Gatuadress
Tycho Brahegatan 52
Postnummer
216 14
Postort
Limhamn
Vill du bo här?

Om du är intresserad av en lägenhet här ska du kontakta vår verksamhetschef. Hon kan svara på det mesta du behöver veta, hur kösituationen ser ut just nu och hon kan även ordna med en visning av boendet.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Tycho Brahe

Stadsområde Väster

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.