Attendo Errarp

Kalixgatan 15, Ängelholm Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Om oss

Trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter. Attendo Errap är ett nybyggt och modernt äldreboende.

Livsstilsboende Utevistelse & Trädgård
Attendo Errarp är ett livsstilsboende med inriktning Utevistelse & Trädgård. Basen i vårt koncept är att vara ute så mycket som möjligt och du som vill ha möjlighet till det varje dag, året runt. Trädgården är lättillgänglig och anpassad för just det med växthus, odlingslådor, grillplats och alla bär och frukter som kan tänkas.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Se filmen om Attendos  livsstilskoncept Utevistelse & Trädgård

Inriktning/Profil

Trädgård

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Boendet är ljust, luftigt och hemtrevligt. Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med egna balkonger, kök och vardagsrum. Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra.

De ljusa och rymliga lägenheterna har pentry och ett stort badrum. Här finns uttag för Tv, telefon och internet. Den som vill får gärna ha en fågel eller annat husdjur på rummet.

När vädret tillåter vistas vi gärna utomhus i vår fina trädgård där det finns också gott om sköna promenadstråk runt knuten. 

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

54

Lägenheterna

32 kvm

Mat & Dryck

Vi tycker att maten är en viktig del av dagen för de boende. Maten ska vara god, vällagad och dofta gott. De boende är delaktiga i planeringen av måltidsmenyerna. Vi uppmärksammar helger och högtider och serverar då extra festlig mat.

Personal

På Attendo Errarp utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns tillgång till sjuksköterskor dygnet runt och fysioterapeuter samt arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill.

Hej!
Jag heter Marina Forssberg och är verksamhetschef på Attendo Errarp. Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Du kan nå mig via min mail marina.forssberg@attendo.se eller via telefonnummer 072-085 89 96.


Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-085 89 96

Kontaktperson

Marina Forssberg

Gatuadress

Kalixgatan 15

Postnummer

262 65

Postort

Ängelholm

Vill du bo här?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-085 89 96

Translate

Tyck till