Attendo Lindhovshemmet

Om oss

Nybyggt och modernt äldreboende
Attendo Lindhovshemmet i Botkyrka är ett nybyggt och modernt äldreboende i ett naturskönt område. Vi har nyligen flyttat till ett nybyggt hus beläget strax bakom det gamla.

Livsstilsboende sport & spa
Boendet drivs utifrån konceptet sport & spa, vilket innebär många aktiviteter med fokus på välbefinnande och träning. Här kan du träna i gymmet, både individuellt- och cirkelträning. På vår spa-avdelning kan du koppla av och kanske få massage eller annan behandling. Vi uppmärksammar förstås sportevenemang på olika sätt, inte minst tittar vi på vår storbilds-TV.

Varmt välkommen till oss!

Organisation
Organisationsform
Företag
Hjälp
Du kan välja oss även om du bor i:
Solna kommun
Haninge kommun
Ekerö kommun
Salems kommun
Nynäshamns kommun
Nykvarns kommun
Täby kommun
Upplands Väsby kommun
Södertälje kommun
Huddinge kommun
Enköpings kommun

Boendet

Allmän beskrivning

Varje lägenhet har egen dusch, toalett och trinett.

Vi har generösa gemensamma utrymmen som matsal/dagrum, aktivitetsrum och balkong i söderläge.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Lediga platser
Demens - Permanent
Omvårdnad - Permanent
Profil - Korttid
Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
54

Aktiviteter

Hos oss finns ett spa med bubbelpool och bastu och en träningslokal för dig som vill hålla igång. Vi har även en sportbar med storbilds-TV där man kan följa med i sportens värld. Vi erbjuder rymliga och fräscha lägenheter men har även gott om gemenskapsutrymmen för samvaro och aktiviteter.

Mat & Dryck

 God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Vård & Omsorg

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Du får även en genomförandeplan som ligger till grund för de insatser våra medarbetare utför hos dig.

Vi erbjuder korttidsplatser för personer från 40 år som är i behov av boende i väntan på egen bostad.

Personal

Hos oss arbetar sjuksköterskor och omsorgspersonal med bred erfarenhet och kunskap. Sjuksköterska finns på plats vardagar, kvällar och helger. Övrig tid samarbetar vi med ett mobilt sjukskötersketeam. Läkare finns på plats två gånger i veckan. Hos oss arbetar även sjukgymnast och arbetsterapeut.

Språk
Finska
Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kvalitetsregister
Kvalitetsutvärderingar

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Karina Noemi Rosas Aguayo Verksamhetschef
Gatuadress

Sandstuguvägen 20

Postnummer
147 60
Postort

Uttran

Hitta hit

Vägbeskrivning

Attendo Lindhovshemmet

Botkyrka kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.