Eskilshem

Tivoliallén 1, Eskilstuna Karta

Om oss

Attendo Eskilshem är ett demensboende som ligger centralt i Eskilstuna. Här finns det stora gemensamma utrymmen som inbjuder till social samvaro. Vi har en fin trädgård där vi gärna tillbringar tid och utför olika sysslor och aktiviteter som tex. att plantera blommor eller fika. Här på Attendo Eskilshem finns det omvårdnadspersonal på plats dygnet runt och sjuksköterska finns på plats dag och kvällstid samt dagtid på helgen.

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Entreprenad

Boendet

Varje lägenhet har sovrum,  eget pentry, eget badrum samt en klädkammare. Våra gemensamma ytor består av matsal, trädgård och träningsrum.


Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

70

Aktiviteter

Vi har en fin trädgård där vi gärna tillbringar tid och utför olika sysslor och aktiviteter som tex. att plantera blommor eller fikar.


Mat & Dryck

Vi lägger stor vikt vid att skapa en trevlig och lugn måltidsmiljö Maten hämtar vi från restaurang Nålmakaren. Lunch, dessert och middag. Kaffe serveras efter måltiden.

Vård & Omsorg

Omsorg

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som tillsammans med läkaren ansvarar för din hälsa och vård.

Vård

Sjuksköterska finns på plats dag och kvällstid samt dagtid på helgen.Det kommer en läkare till boendet två gånger i veckan. Det finns en arbetsterapeut på plats under alla vardagar och vi har regelbundna besök av sjukgymnast. 

Personal

Här på Attendo Eskilshem finns det omvårdnadspersonal på plats dygnet runt.Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

"Jag får så mycket tillbaka från de boende. Det är så familjärt här på Eskilshem."
Monica Tennström, undersköterska

Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

016-710 18 31 eller 0702-62 27 91

Kontaktperson

Carita Leppäkorpi

Gatuadress

Tivoliallén 1

Postnummer

633 52

Postort

Eskilstuna

Hitta hit

Vägbeskrivning

Söker du jobb?


Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

016-710 18 31 eller 0702-62 27 91

Translate

Tyck till