Attendo Muréngatan

Nedre Åkargatan 69, Gävle Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Lediga platser

Om oss

Boende där hälsa och välmående står i fokus
Attendo Muréngatan är ett nybyggt äldreboende i centrala Gävle. Äldreboendet öppnade i maj 2020 och är stort, luftigt och hemtrevligt. Vi lägger stor vikt på att du ska trivas och känna dig som hemma

Livsstilsboende k
ultur & nöje
Boendet drivs utifrån konceptet kultur & nöje, vilket innebär att vi har fokus på alla former av kulturupplevelser. Du bjuds på olika typer av underhållning samt kulturcirklar om litteratur, konst och nostalgitripper. Kulturcafé, allsång, dans och spännande diskussioner kring kulturlivet tycker vi är spännande. Den som vill kan ansluta sig till boendets egen kör. Vi besöker också muséer och utställningar. 

Se filmen om Attendos livsstilskoncept kultur & nöje

Livsstilsboende sport & spa
Boendet drivs utifrån konceptet sport & spa, vilket innebär många aktiviteter med fokus på välbefinnande och träning. Här kan du träna i gymmet, både individuellt- och cirkelträning. På vår spa-avdelning kan du koppla av och kanske få massage eller annan behandling. Vi uppmärksammar förstås sportevenemang på olika sätt, inte minst tittar vi på vår storbilds-TV.


Se filmen om Attendos livsstilskoncept sport & spa

Inriktning/Profil

Kultur, Spa, Sport

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med gemensamma balkonger, kök och vardagsrum. Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra.

Våra trivsamma lägenheter är mellan 30-34 m² och är anpassade och välplanerade för att skapa förutsättningar för att du ska kunna leva bekvämt och självständigt. Det är ett större rum med kökspentry samt ett stort och anpassat badrum.

Här kan vi även erbjuda olika former av boende till par som tillsammans flyttar till oss, lägenheterna är större och är mellan 44-47 m². 

Varje lägenhet är även utrustad med en höj- och sänkbar säng men i övrigt möblerar du själv med hur du vill ha det. Det är viktigt för oss att du känner dig som hemma.


Lediga platser

  • Demens - Permanent
  • Parlägenhet
  • Omvårdnad - Permanent

Aktiviteter

Vi erbjuder aktiviteter dagligen som följer vårt koncept Sport & Spa samt Kultur & Nöje. I vårt mysigt inredda Spa erbjuder vi bubbelbad, bastu och avslappning. Här bjuder vi även in till fysiska aktiviteter bl.a. promenader och boulespel i vår trädgård. När du är klar avslutar vi med något gott i vår sportbar.

I andra aktiviteter har vi kulturella inslag som musik, dans, historieberättande, högläsning och mycket annat.


Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
 är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!


Vård & Omsorg

Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas. När du flyttar in hos oss får du en kontaktman i personalgruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med.Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Personal

På Attendo Muréngatan utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns sjuksköterskor dygnet runt samt fysioterapeuter och arbetsterapeuter dagtid.

Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver och på det sätt som du vill ha den.


Hej! Jag heter Eva Skytt och är verksamhetschef på Attendo Muréngatan. Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Du kan nå mig via min mail eva.skytt@attendo.se eller via telefonnummer 072-08 31 550.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-08 31 550

Kontaktperson

Eva Skytt

Gatuadress

Nedre Åkargatan 69

Postnummer

80251

Postort

Gävle

Vill du bo här?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-08 31 550

Translate

Tyck till