Attendo Ädelstenen

Smaragdgatan, Sydväst, Göteborg Karta

Om oss

Under våren/sommaren 2021 öppnar det nya och moderna äldreboendet Attendo Ädelstenen i Tynnered.

Just nu pågår byggnationen av 96 nya lägenheter på Smaragdgatan i Tynnered, ett stenkast från Frölunda torg. Det kommer finnas balkonger i olika väderstreck på varje avdelning samt glasad terrass/balkong på varje avdelning. 

Äldreboendet är en del i Bostad2021 som är ett samarbete mellan Göteborgs stad, politiker och det privata näringslivet som syftar till att bygga fler bostäder i Göteborg. Där igår även Attendo. 

Livsstilsboende sport & spa
Boendet kommer drivas utifrån konceptet sport & spa, vilket innebär många aktiviteter med fokus på välbefinnande och träning. Här kan du träna i gymmet, både individuellt- och cirkelträning. På vår spa-avdelning kan du koppla av och kanske få massage eller annan behandling. Vi uppmärksammar förstås sportevenemang på olika sätt, inte minst tittar vi på vår storbilds-TV. 

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Se filmen om Attendos livsstilskoncept sport & spa

Intresserad av att flytta hit?
Jag heter Linda och mig är du välkommen att kontakta om du har frågor eller är intresserad av att flytta hit. Du når mig på telefonnummer 0702-168001 eller så kan du mejla mig på linda.berntsson@attendo.se.

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Lediga platser

  • Demens - Permanent
  • Omvårdnad - Permanent

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
 är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!


Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. 

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

073-2706008

Kontaktperson

Therese Nyberg

Gatuadress

Smaragdgatan

Postort

Göteborg

Vill du bo här?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

073-2706008

Translate

Tyck till