Attendo Regementsgatan

Om oss

Modernt och stilsäkert vård- och omsorgsboende
Attendo Regementsgatan är ett nybyggt och modernt äldreboende. Boendet är ljust, luftigt och hemtrevligt.

Livsstilsboende Kultur & Nöje
Boendet drivs utifrån konceptet kultur & nöje, vilket innebär att vi har fokus på alla former av kulturupplevelser. Du bjuds på olika typer av underhållning samt kulturcirklar om litteratur, konst och nostalgitripper. Kulturcafé, allsång, dans och spännande diskussioner kring kulturlivet tycker vi är spännande. Den som vill kan ansluta sig till boendets egen kör. Vi besöker också muséer och utställningar. 

Organisation
Organisationsform
Företag

Boendet

Allmän beskrivning

Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med kök och vardagsrum. Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra. I vår samlingssal bjuder vi in till gemenskap och allt som boendets profil Kultur och Nöje erbjuder. På Attendo Regementsgatan finns både bio och sinnesrum.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Lediga platser
Omvårdnad - Permanent
Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
58

Aktiviteter

På Attendo Regementsgatan erbjuds aktiviteter dagligen och dessa planeras av aktivitetsansvarig. Vår profil Kultur och Nöje återfinns i vårt aktivitetsutbud och knyter an till det rika kulturliv som finns i Visby.

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Vård & Omsorg

Kontaktman
När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad.

Genomförandeplan
Vi upprättar en så kallad genomförandeplan tillsammans med dig för att du ska få möjlighet att vara delaktig och själv bestämma hur du vill ha din hjälp utförd.

Vård

Du har en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vår sjukgymnast förskriver hjälpmedel och arbetar med rehabilitering samt handleder övriga medarbetare.

Personal

På Attendo Regementsgatan utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns tillgång till sjuksköterskor dygnet runt och fysioterapeuter samt arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Beate Thyrén Verksamhetschef
Gatuadress
Regementsgatan 19
Postnummer
621 50
Postort
Visby
Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Attendo Regementsgatan

Gotlands kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.