Blåvingevägen

Blåvingevägen 33, Kungsbacka Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Om oss

I Vallda hittar du Blåvingevägens äldreboende. Här arbetar engagerad och kunnig personal med äldre som drabbats av kroppslig sjukdom eller demenssjukdom.

Blåvingevägen öppnar upp för samvaro, glädje och aktivitet. Boendets byggnad är välplanerad med tillhörande innergård och balkonger till de ljusa fina lägenheterna. Blåvingevägen inbjuder att leva ett liv med fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Du som bor på Blåvingevägen kan känna dig trygg i att personalen uppmuntrar dig att vara delaktig i såväl din omsorg som i aktiviteter, men också i vetskapen att verksamheten drivs av kompetent personal som arbetar i enlighet med den nationella värdegrunden. För oss är det viktigt att alla känner sig som hemma.

Blåvingevägen drivs på entreprenad av Vardaga.

Organisation

Vardaga

Organisationsform

Företag

Driftsform

Entreprenad

Boendet

Blåvingevägens äldreboende är ett lantligt beläget boende i Vallda. Fastigheten är byggd 2013 och innefattar ljusa, fina lokaler och lägenheter.
Fastighetens tre plan inrymmer sex enheter med sammanlagt 65 lägenheter. Tre av dessa enheter är avsedda för personer med demenssjukdom.
På de olika enheterna finns sällskapsrum, tillagningskök, matplats och tvättstuga.
På varje enhet finns det antingen en uteplats eller balkong där man har möjlighet till att dricka en god kopp kaffe tillsammans med andra medboende.
Till äldreboendet finns även en trevlig innergård som lämpar sig för utevistelser och sociala aktiviteter tillsammans med andra.

Kommunikation och service
Vi hjälper dig med kontakt med frisör, fotvård och liknande när du behöver det.

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

65

Aktiviteter

På Blåvingevägen finns det en aktivitetsansvarig anställd. Denne planerar både för individuella aktiviteter och för gruppaktiviteter. För oss är det viktigt att lyssna in vad våra boende önskar för slags aktiviteter och aktivitetsprogrammet anpassas därför utifrån boendes önskemål.

Se film om aktivterna på våra äldreboenden

Mat & Dryck

Hör Vardagas måltidschef Ola berätta om maten på våra äldreboenden

Kvalitet

Kvalitet skapas i mötet med varje individ. Därför är Vardagas ledningssystem för kvalitet, Qualimax, byggt för att ständigt förbättra kvaliteten utifrån de boendes perspektiv, önskningar och behov. Vårt mål är att uppfattas som ett kvalitetsföretag av boende, närstående, uppdragsgivare och medarbetare. För att ge våra medarbetare stöd i kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet krävs fungerande struktur och rutiner — det ger trygghet i mötet med de boende och närstående. Vi sätter tydliga kvalitetsmål och leder, styr och följer upp kvaliteten i företaget kontinuerligt med månatliga avstämningar med samtliga chefer.

Kontakt

Organisation

Vardaga

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

076-312 45 48

Kontaktperson

Michaela Jensen, verksamhetschef

Gatuadress

Blåvingevägen 33

Postnummer

434 90

Postort

Vallda

Vill du bo här?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att bo här. För att få en plats brukar det även behövas ett biståndsbeslut från kommunen.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Söker du jobb?


Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

076-312 45 48

Translate

Tyck till