Attendo Ektorpsgården

Attendo Ektorpsgården

Björnbo 9, Lidingö Karta

Typ av plats
Demens
Omvårdnad
Besök hemsida
Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Det lilla familjära boendet
I trivsamma Björnboområdet på Lidingö ligger Ektorpsgården. Här har vi två somatiska enheter och två demensenheter. Som boende hos oss får du heldygnsomsorg av hög klass.

Organisation
Organisationsform
Företag

Boendet

Allmän beskrivning

Ektorpsgården består av 35 lägenheter fördelade på fyra enheter. Du bor i egen lägenhet med badrum. Lägenheterna renoverades 2011. Samtliga av våra lägenheter har trygghetslarm och omvårdnadspersonal finns tillgänglig dygnet runt. Det är lätt att umgås och här blir alla sedda. Närheten till naturen gör att alla lägenheter har grönskande utsikt.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
35
Avdelningar
Fyra

Aktiviteter

Vårt fokus ligger på att varje aktivitet ska vara en social stund, ett avbrott från vardagen och en möjlighet att stimulera fysiska och mentala förmågor.

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Sofia Stenmark Verksamhetschef
Gatuadress
Björnbo 9
Postnummer
181 46
Postort
Lidingö

Hitta hit

Vägbeskrivning

Attendo Ektorpsgården

Lidingö kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.