Attendo Duvan

Attendo Duvan

Snickargatan 34 A, Linköping Karta

Typ av plats
Demens
Omvårdnad
Besök hemsida
Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Centralt äldreboende i Linköping
Äldreboendet Attendo Duvan ligger centralt i Linköping med närhet till stadens utbud av butiker och caféer. Stångån finns i närområdet som erbjuder vackra promenadstråk.

På Attendo Duvan finns sammanlagt 95 lägenheter på fyra plan. Vi har 72 lägenheter med inriktning för somatisk vård. Dessutom finns 23 lägenheter avsedda för personer med demensdiagnos.

Organisation
Organisation form
Företag
Driftsform
Entreprenad

Boendet

Allmän beskrivning

Här bor du i egen lägenhet som du möblerar med egna möbler förutom säng som finns på plats. På alla våningarna finns gemensam matsal samt dagrum som blir trivsamma samlingsplatser. Vi har även en trevlig innergård där vi tillbringar mycket tid vid vackert väder.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
95
Lägenheterna
34-40 kvm

Aktiviteter

Varierande aktiviteter anordnas varje vecka, både i grupp och individuellt. Exempel på uppskattade aktiviteter som återkommer är bingo, gymnastik, sång, musik, högläsning, tipspromenader och herr- och damklubb. Utflykter anordnas regelbundet som till Bergs slussar, Flygvapenmuseet, Valla och Gamla Linköping eller till ett närliggande café. Utbudet visas på respektive våning samt i entrén.

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Vård & Omsorg

Egen kontaktman och genomförandeplan
När du flyttar in till oss bjuder vi in till ett välkomstsamtal och du blir tilldelad en kontaktman. Tillsammans med kontaktmannen upprättar du en genomförandeplan om hur du önskar att din vård och omsorg ska utföras. Det är viktigt för oss att du som boende själv är med och bestämmer, så att du har möjlighet att leva det liv som du vill leva.

Personal

Engagerade medarbetare
Attendo Duvans äldreboende leds av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef. De finns på plats dagtid måndag till fredag.

Sjuksköterska finns att tillgå dygnet runt och på vardagar arbetar arbetsterapeut och sjukgymnast i verksamheten.

På avdelningarna arbetar våra engagerade och kompetenta undersköterskor och vårdbiträden.

Språk
Svenska

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Organisationsform
Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Mirsad Masinovic TF Verksamhetschef
Gatuadress
Snickargatan 34 A
Postnummer
582 26
Postort
Linköping
Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Attendo Duvan

Linköpings kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.