Hagalund

Korpralsgatan 8A, Linköping Karta

Typ av plats
Demens
Omvårdnad
Besök hemsida
Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Centralt vårdboende i Linköping
Attendo Hagalund är ett vårdboende beläget centralt i Linköping. Här får du personlig omvårdnad, hälso- och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå samt rehabiliteringsinsatser.

Boendet drivs av Attendo på uppdrag av Linköpings kommun med närhet till vacker natur och Linköpings stadskärna.

Organisation
Organisationsform
Företag
Driftsform
Entreprenad

Boendet

Allmän beskrivning

Hagalunds vårdbostad består av 44 lägenheter varav fyra rum avsedda för parboende. Totalt finns 48 platser med 36 somatiska platser och 12 platser för personer med demenssjukdom. De fyra parlägenheterna är uppdelade på 3 somatiska och 1 demens.

Byggnaden och rummen är moderna och bekväma och alla rum har eget pentry och handikappvänliga badrum. Vissa rum på nedersta våningen har egna uteplatser.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
48

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Personal

Engagerade medarbetare
På Attendo Hagalunds äldreboende i Linköping arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden, planeringsansvarig, kvalitetssamordnare och arbets- och fysioterapeut.

Hagalund har tillgång till sjuksköterska dygnet runt.

Vår läkare kommer till Hagalund en gång per vecka, och nås övrig tid per telefon och finns tillgänglig för akuta besök. Jourläkare finns under kvällar och helger.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Språk
Svenska

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Jessica Österberg Verksamhetschef
Gatuadress
Korpralsgatan 8A
Postnummer
582 14
Postort
Linköping
Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Hagalund

Linköpings kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.