Innemiljö
Uterum

Attendo Bunkeflogården

Norra Vägen 7, Stadsområde Väster, Malmö Karta

Om oss

Attendo Bunkeflogården är ett demensboende, vackert beläget med närhet till havet och parkområden i Bunkeflostrand utanför Malmö. I vår härliga trädgård Oasen kan du ströva fritt och smaka på jordgubbar och äpple eller bara sitta ned och lyssna på fåglarna. Hos oss möter du engagerad personal som ger dig en omsorg som är anpassad efter dina behov.

HBTQ certifierat boende
Attendo Bunkeflogården är sedan mars 2016 HBTQ–certifierad (homosexuell, bisexuell, transperson, queer) av RFSL. Certifikatet är en bekräftelse på att Bunkeflogården arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som bor i verksamheten, som besöker verksamheten samt en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett HBTQ – perspektiv.

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Attendo Bunkeflogården ligger i vackra omgivningar, med närhet till havet och parkområden.

Lägenheterna är ca 37 kvm med pentry och badrum. Alla lägenheter är utrustade med specialsäng som är höj- och sänkbar, sängbord, garderober, trygghetslarm och hotellås. I anslutning till lägenheterna finns gemensamhetsutrymmen bestående av kök, matsal, allrum och inglasad balkong/uteplats.


Aktiviteter

På Attendo Bunkeflogården får du en kontaktperson. Tillsammans med din kontaktperson har du egen avsatt tid varje vecka. Tiden kan till exempel ägnas åt att lösa korsord, gå på promenad eller att lyssna på musik.

Vi genomför dagligen någon form av gemensam aktivitet. En gång per månad hålls andakt och vi bokar även återkommande in musiker för underhållning.

Tre gånger i veckan åker vi på utflykt med Attendos egen buss.

Vi månar även om traditioner och högtider hos oss och dukar gärna till fest med god mat och dryck.

Mat & Dryck

Måltiden är en viktig del av dagen för de boende på Attendo Bunkeflogården. Lunch och kvällsmat levereras från Dafgård och tillagas i köket på respektive avdelning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en trevlig måltidsmiljö med en behaglig atmosfär genom fin dukning och med lugn och ro. För att göra skillnad på vardag och helg dukar vi extra fint på helgerna och under högtiderna. Vi serverar gärna hembakat till eftermiddagskaffet vilket sprider härliga dofter som stimulerar aptiten. Kosten är varierande och följer årstiderna.

Vård & Omsorg

Vård

En gång i veckan har vi en läkare som kommer hit och vi har även tillgång till sjukgymnast och arbetsterapeut.

Personal

Våra medarbetare består av engagerade undersköterskor och sjuksköterskor. Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-143 62 72

Kontaktperson

Emma Nordfors

Gatuadress

Norra Vägen 7

Postnummer

218 32

Postort

Bunkeflostrand

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-143 62 72

Translate

Tyck till