Lackarebäck

Om oss

Trivsamt äldreboende
Lackarebäck äldreboende är beläget i östra Mölndal och drivs av Attendo på uppdrag av Mölndals stad. Här bor du i ett villaområde med vacker natur, nära till både Mölndals centrum och Göteborg.

Här finns flera trädgårdar och en boulebana där du kan utmana vännerna i en match. Du kan även äta på Farbror Agdas restaurang som är öppen för alla.

 

skriv ut

Organisation
Organisationsform
Företag
Driftsform
Entreprenad

Boendet

Allmän beskrivning

Lägenheterna
Här finns det 120 lägenheter som är fördelade på 3 hus. Lägenheterna är 30-46 kvadratmeter stora och har badrum samt varierande utbud av kylskåp, kokplatta och diskho.

Boendemiljö utomhus och omgivning
De gemensamma utrymmena har en matsal samt sällskapsytor för umgänge, rekreation och avslappning. Varje avdelning har balkonger och/eller uteplatser. Runt boendet finns stora trädgårdar med grillplatser samt en boulebana.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
125
Lägenheterna
Lägenheterna är mellan 30-46 kvm

Aktiviteter

Vi erbjuder olika aktiviteter dagligen som promenader, musikunderhållning, gymnastik och pubkvällar.

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat


Vi är Farbror Agdas Restaurang!
Nu står vår helt nya restaurang på Lackarebäcks äldreboende öppen för både boende, anhöriga och inkommande matgäster! Köksmästare Lisa Djurberg driver vårt helt nya kök och restaurang Farbror Agdas Restaurang och konferens där råvaran och smaken är i centrum.

Vi arbetar för att servera vällagad, god, och näringsrik kost, varje dag. Hit kan också du som anhörig avnjuta en middag eller lunch tillsammans med våra boende.

Vi serverar lunch mellan 11.00 - 14.00, alla dagar i veckan. Varmt välkommen!

Vård & Omsorg

Din kontaktperson ger dig omsorg på ditt sätt
På Attendo Lackarebäck har du som boende en egen kontaktperson som ansvarar för att just du mår bra och får den hjälp du behöver såsom omsorg eller service. Kontaktpersonen kan även underlätta vid kontakt med anhöriga eller annan närstående.

Vård

Du har en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som ansvarar för din hälsosituation i samråd med läkare.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kvalitetsregister
Kvalitetsutvärderingar

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Anna Essle Verksamhetschef
Gatuadress
Gunnebogatan 66
Postnummer
431 66
Postort
Mölndal
Vill du bli kund hos oss?

Du kan ansöka om att flytta till ett äldreboende när dina behov av vård och omsorg inte längre kan tillgodoses på annat sätt.

 

Kontakta en socialsekreterare via Kontaktcenter Mölndal om du har frågor eller behöver hjälp med din ansökan.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Lackarebäck

Mölndals kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.