Attendo Balders Båge

Balders Båge 14, Norrtälje Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Om oss

Attendo Balders Båge i Norrtälje är ett äldreboende med inriktning Utevistelse & Trädgård. Det innebär att vi har stort fokus på utemiljö och trädgård för ökat välbefinnande. Här tar vi tillvara på årstidernas olika möjligheter till odling i såväl trädgården som på balkongerna.

I vår trädgård finns en gångslinga med planteringsbäddar, träningsredskap och ett växthus som möjliggör både avkoppling och fysisk stimulans. Här finns också möjligheten att vara ute och njuta av vackra omgivningar eller bege sig in till Norrtälje med våra side-by-sidecyklar.
 

Inriktning/Profil

Trädgård

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Attendo Balders Båges är ett modernt boende i tre plan med ljusa och rymliga lägenheter, öppna ytor och gott om ljusinsläpp.

Våra gemensamma utrymmen erbjuder en hemtrevlig miljö med öppen planlösning, gemensam matsal samt sällskapsytor för rekreation och avslappning. Vi har även en samlingsrum där det finns möjlighet att spela olika spel och ett SPA där man kan koppla av med fotvård eller ligga i relaxfåtöljen och vaggas till lugn musik.

I anslutning till huset finns en inbjudande trädgård med planteringar i olika former, sittplatser, grill, växthus, utomhus gym och lockande promenadslingor. Den vackra omgivningen erbjuder tillfällen till cykelturer, promenader och utflykter.
 

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

54

Avdelningar

6

Lägenheterna

  • 32 kvaderatmeter
  • Stort badrum/dusch
  • Trinettkök med kylskåp

På boendet

  • Gemensam matsal samt sällskapsytor
  • Gemensamt samlingsrum
  • SPA
  • Trädgård med växthus och fruktträd

Aktiviteter

Hos oss är det stort fokus på aktiviteter med inriktning Utevistelse & Trädgård vilket innebär att många dagliga aktiviteter sker just ute. Vi har en aktivitetsgrupp som planerar dagliga aktiviteter som passar årttiden och vädret.

Rörelseträningen sker ofta i vårt cirkelgym i trädgården och du kan ägna dig åt stavgång i de härliga omgivningarna. Växthuset är populärt långt in på hösten där vi kan ta med oss en kaffekorg och njuta. Varma kvällar sitter vi vid vår grill ute i trädgården vilket är uppskattat. För den som vill finns alla möjligheter att ägna sig åt odling och plantering i vårt trevliga växthus.
 

Mat & Dryck

Måltiden är ofta dagens höjdpunkt och därför låter vi den ta tid och lägger stor vikt vid trivsel och gemenskap. Vår mat är välsmakande och anpassad för de boendes önskemål. Maten levereras från Dafgårds. Det finns alltid två rätter att välja mellan och du väljer själv vad du vill dricka och vilka olika tillbehör du önskar. Till kaffet strävar vi efter att bjuda på hembakt eller annat gott. Maten anpassas efter säsong och olika högtider

Vård & Omsorg

Omsorg

Hos oss  får du en egen kontaktperson som ska vara ditt stöd i det dagliga och vara en länk till dina närstående. När du flyttar in upprättas en genomförandeplan där vi tillsammans beslutar om hjälpinsatserna och önskemål.

Vård

Hos oss finns undersköterskor samt en omvårdnadsansvarig sjuksköterska på varje plan. Vi har en läkare som är här en gång i veckan, eller vid behov. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns tillgängliga för att prova ut hjälpmedel, lägga upp träningsprogram samt handleda personalen. 

Personal

På Attendo Balders Båge finns en verksamhetschef och en biträdande verksamhetschef. Medarbetargruppen består av undersköterskor samt en omvårdnadsansvarig sjuksköterska på varje plan, läkare besöker oss en gång i veckan. Vi har även sjukgymnast och arbetsterapeut.

"Jag trivs så bra att jobba här. Tillsammans med underbara kollegor och boende skapar vi Norrtäljes bästa boende för dig. Tillsammans är vi Balders Båge."
Robert Isaksson, Undersköterska/kvalitetssamordnare

Språk

Svenska

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0721- 888 400

Kontaktperson

Monica Hawkins

Gatuadress

Balders Båge 14

Postnummer

761 54

Postort

Norrtälje

Hitta hit

Vägbeskrivning

Söker du jobb?


Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0721- 888 400

Translate

Tyck till