Attendo Balders Båge

Balders Båge 14, Norrtälje Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Om oss

Attendo Balders Båge i Norrtälje är ett äldreboende med inriktning Utevistelse & Trädgård. Det innebär att vi har stort fokus på utemiljö och trädgård för ökat välbefinnande. Här tar vi tillvara på årstidernas olika möjligheter till odling i såväl trädgården som på balkongerna.

I vår trädgård finns en gångslinga med planteringsbäddar, träningsredskap och ett växthus som möjliggör både avkoppling och fysisk stimulans. Här finns också möjligheten att vara ute och njuta av vackra omgivningar eller bege sig in till Norrtälje med våra side-by-sidecyklar.

Se filmen om Attendos  livsstilskoncept Utevistelse & Trädgård

Inriktning/Profil

Trädgård

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Våra gemensamma utrymmen erbjuder en hemtrevlig miljö med öppen planlösning, gemensam matsal samt sällskapsytor för rekreation och avslappning.

Vi har även en samlingsrum där det finns möjlighet att spela olika spel och ett SPA där man kan koppla av med fotvård eller ligga i relaxfåtöljen och vaggas till lugn musik.

Balders Båge ligger omgiven av en stor vacker trädgård med växthus och fruktträd i en välplanerad miljö som inbjuder till utevistelser och andra aktiviteter.
 

 

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

54

Avdelningar

6

Lägenheterna

  • Stort badrum/dusch
  • Trinettkök med kylskåp

Aktiviteter

Hos oss är det stort fokus på aktiviteter med inriktning Utevistelse & Trädgård vilket innebär att många dagliga aktiviteter sker just ute. Vi har en aktivitetsgrupp som planerar dagliga aktiviteter som passar årttiden och vädret.

Rörelseträningen sker ofta i vårt cirkelgym i trädgården och du kan ägna dig åt stavgång i de härliga omgivningarna. Växthuset är populärt långt in på hösten där vi kan ta med oss en kaffekorg och njuta. Varma kvällar sitter vi vid vår grill ute i trädgården vilket är uppskattat. För den som vill finns alla möjligheter att ägna sig åt odling och plantering i vårt trevliga växthus.


Vård & Omsorg

Omsorg

Hos oss  får du en egen kontaktperson som ska vara ditt stöd i det dagliga och vara en länk till dina närstående. När du flyttar in upprättas en genomförandeplan där vi tillsammans beslutar om hjälpinsatserna och önskemål.

Vård

Vi har en läkare som är här en gång i veckan, eller vid behov.

Sjukgymnast och arbetsterapeut finns tillgängliga för att prova ut hjälpmedel, lägga upp träningsprogram samt handleda personalen.

Personal

Medarbetargruppen består av verksamhetschef, undersköterskor samt en omvårdnadsansvarig sjuksköterska på varje plan.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

"Jag trivs så bra att jobba här. Tillsammans med underbara kollegor och boende skapar vi Norrtäljes bästa boende för dig. Tillsammans är vi Balders Båge."
Robert Isaksson, Undersköterska/kvalitetssamordnare

Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-389 58 16

Kontaktperson

Monica Hawkins

Gatuadress

Balders Båge 14

Postnummer

761 54

Postort

Norrtälje

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-389 58 16

Translate

Tyck till