Attendo Maria Winkvist väg

Maria Winkvists väg 1, Norrtälje Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Om oss

Attendo Maria Winkvists väg är ett modernt och trivsamt äldreboende i Norrtälje. Vi är ett av våra livsstilsboende med inriktningen Sport & Spa, vilket innebär att hälsa och välmående genomsyrar verksamheten. Här har du tillgång till gym, ett terabadkar, ett massagerum samt en frisörstol som möjliggör olika slags behandlingar.

I vårt allrum har vi bar och pub i engelsk stil med storbilds-tv och en trivselhörna med öppen spis och soffgrupp. Vi har även ett orangeri och en stor terrass med en vacker utsikt över Norrtäljes vik.

Vill du läsa vår blogg och ta del av vad som händer hos oss, klicka här.

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

På varje avdelning finns stora gemensamma och trivsamma sällskapsytor samt en ljus matsal. Varje avdelning har egen stor balkong med utsikt över trädgården. Vi har en stor och fin trädgård samt ett orangeri som är tillgängligt för alla som bor och arbetar här

På boendet har du tillgång till gym, ett terabadkar, ett massagerum samt en frisörstol som möjliggör olika slags behandlingar. Vi har även ett allrum med bar och pub i engelsk stil med storbilds-tv och en trivselhörna med öppen spis och soffgrupp.

Avdelningar

Maria Winkvist har 54 lägenheter fördelade på tre plan.

Lägenheterna

  • 32 kvadratmeter
  • Alla lägenheterna har ett stort badrum med dusch och är utrustade med ett trinettkök.

Aktiviteter

Vi tar tillvara på årstidernas möjligheter till promenader, träning och aktiviteter. På plan fyra i huset finns tillgång till ett orangeri med utsikt mot Norrtäljeviken. Vi har en stor och fin Sport och Spa avdelning på våning två där vi har träningslokal, bastu, badkar samt möjlighet till fotvård och hårvård. För dig som önskar ta ett bad så bokas tid med våra engagerade medarbetare i Sport och Spa gruppen. På plan fyra har finns även utrymme för samvaro och aktiviteter såsom filmvisning, dans, bingo, pub kvällar och mycket annat.

Mat & Dryck

Måltiden är ofta dagens höjdpunkt och därför låter vi den ta tid och lägger stor vikt vid trivsel och gemenskap. Vår mat är välsmakande och anpassad för de boendes önskemål. Det finns alltid två rätter att välja mellan och du väljer själv vad du vill dricka och vilka olika tillbehör du önskar. Till kaffet strävar vi efter att bjuda på hembakt eller annat gott. Maten anpassas efter säsong och olika högtider.

Vård & Omsorg

Omsorg

Din kontaktman är den som ser till just dig lite extra, men vi jobbar alla för att du och dina närstående ska känna er trygga och väl bemötta.

Vård

Här har varje plan har en egen sjuksköterska som ansvarar för den medicinska vården. En gång i veckan kommer läkare och rondar. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns tillgängliga för att prova ut hjälpmedel, lägga upp träningsprogram samt handleda våra medarbetare. 

Personal

Hos oss på Maria Winkvist vill vi att du ska mötas av engagerade undersköterskor och vårdbiträden. Hos oss finns tillgång till sjuksköterska dygnet runt. Läkare finns hos oss varje vecka liksom arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi har även konceptansvarig, Sport och Spa medarbetare, vaktmästare, biträdande verksamhetschef och verksamhetschef.

"På Maria Winkvist ger vi våra äldre valmöjlighet och livskvalité"
Cathrine, undersköterska

Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-189 27 36

Kontaktperson

Sara Söderling

Gatuadress

Maria Winkvists väg 1

Postnummer

761 65

Postort

Norrtälje

Hitta hit

Vägbeskrivning

Söker du jobb?


Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-189 27 36

Translate

Tyck till