Attendo Maria Winkvist väg

Maria Winkvists väg 1, Norrtälje Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Om oss

Attendo Maria Winkvist är ett modernt och trivsamt äldreboende i Norrtälje med inriktningen Sport & Spa. Hos oss är det hälsa och välmående som står i fokus och det finns gym, ett terabadkar, ett massagerum som möjliggör olika slags behandlingar. I vårt allrum finns en bar och pub i engelsk stil med storbilds-tv och en trivselhörna med öppen spis och soffgrupp. Vi har även ett härligt orangeri och en stor terrass med en vacker utsikt över Norrtäljes vik.

Vill du läsa vår blogg och ta del av vad som händer hos oss, klicka här.


Se filmen om Attendos livsstilskoncept Sport & Spa

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

På varje avdelning finns stora gemensamma och trivsamma sällskapsytor samt en ljus matsal. Alla lägenheterna har ett stort badrum med dusch och är utrustade med ett trinettkök. Vi har en stor och fin trädgård samt ett orangeri som är tillgängligt för alla som bor och arbetar här.


Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

54

Avdelningar

6

Aktiviteter

Vi arbetar med konceptet Sport & Spa. Här har du tillgång till gym, ett terabadkar, ett massagerum samt en frisörstol som möjliggör olika slags behandlingar. Vi har även ett allrum med bar och pub i engelsk stil med storbilds-tv och en trivselhörna med öppen spis och soffgrupp.


Vård & Omsorg

Omsorg

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och tillsammans med dig som boende och/eller anhöriga görs en genomförandeplanen som ligger till grund för de praktiska detaljerna om de vardagliga rutinerna, information om särskilda behov och intressen.

Två konceptvärdar jobbar tre vardagar i veckan för att erbjuda träning, avkoppling och stimulera till aktiviteter.

Vård

Här har varje plan har en egen sjuksköterska som ansvarar för den medicinska vården. En gång i veckan kommer läkare och rondar. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns tillgängliga för att prova ut hjälpmedel, lägga upp träningsprogram samt handleda våra medarbetare. 

Personal

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!"På Maria Winkvist ger vi våra äldre valmöjlighet och livskvalité"
Cathrine, undersköterska

Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-1892736

Kontaktperson

Ivonne Breitenherdt

Gatuadress

Maria Winkvists väg 1

Postnummer

761 65

Postort

Norrtälje

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-1892736

Translate

Tyck till