Attendo Fridhemsvägen

Om oss

Attendo Fridhemsvägen är ett nytt modernt äldreboende i Ronneby som även inrymmer ett trygghetsboende (AttendoHem). 

Boendet har trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter och fina gemensamma utrymmen för samvaro.

När vädret tillåter vistas vi gärna utomhus i vår fina trägård eller på den rymliga altanen. Det finns också gott om sköna promenadstråk runt knuten.

Livsstilsboende Utevistelse & Trädgård
Boendet drivs utifrån konceptet utevistelse & trädgård, vilket innebär att du erbjuds en vacker och stimulerande utemiljö där du kan ägna dig åt trädgårdssysslor, träna i utegymmet eller bara njuta av en promenad i området eller en fika i trädgården. Aktiviteter som läs- och sångstunder flyttas ut i växthus eller lusthus. Vi grillar året om och eldkorgarna lyser upp trädgården i höstmörkret. Även inomhusmiljön präglas av konceptet.

Trygghetsboende - AttendoHem
Attendo Fridhemsvägen inrymmer även Attendos koncept för trygghetsboende som heter AttendoHem. I fastigheten finns 23 sådana lägenheter.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Organisation
Organisationsform
Företag

Boendet

Allmän beskrivning

Ljust, luftigt och hemtrevligt
Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med egna balkonger, kök och vardagsrum. Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra.

De ljusa och rymliga lägenheterna har pentry och och ett stort badrum. Här finns uttag för TV, telefon och internet. Den som vill får gärna ha en fågel eller annat husdjur på rummet. 

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
54

Aktiviteter

Basen i vårt koncept är att vara ute så mycket som möjligt och du som vill har möjlighet till det varje dag, året runt. Trädgården är lättilgänglig och anpassad för just det.

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Personal

På Attendo Fridhemsvägen utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns sjuksköterskor dygnet runt samt fysioterapeuter och arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Vår verksamhetschef Marie Hindrikson. Har du frågor är du välkommen att kontakta henne: Marie.Hindrikson@attendo.se eller 072-522 50 40.

Språk
Svenska

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Marie Hindrikson Verksamhetschef
Gatuadress
Fridhemsvägen 13
Postnummer
372 38
Postort
Ronneby
Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Attendo Fridhemsvägen

Ronneby kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.