Attendo Hovsjövägen

Södertälje

Om oss

I december 2017 öppnades Attendo Hovsjövägen äldreboende, ett livstilsboende enligt konceptet Kultur och Nöje. Ett tryggt boende där du kan njuta av närheten till naturen och trevliga aktiviteter med kulturella inslag, såsom musik, dans, litteraturstunder, filmvisning, historieberättande, måleri och mycket annat. 

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Boendet ligger i natursköna omgivningar med promenadavstånd till sjön Måsnaren. Vår fina och rymliga trädgård med bland annat växthus, grillplats, kulturpelare, utegym, boulebana, pergola och uppvärmda bänkar erbjuder stunder för såväl avkoppling som aktivitet, medan det runt knuten finns vackra promenadstråk.

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

54

Lägenheterna

  • 32 kvadratmeter
  • Trinettkök och ett rymligt helkaklat badrum
  • Uttag för fiber, TV och telefon

På boendet

Varje enhet med tillhörande nio lägenheter har ett vackert och hemtrevligt allrum med matdel och vardagsrum med anslutning till en stor balkong som bjuder på morgonsol

Aktiviteter

Hos oss tar Kultur och nöje plats i vardagen. Vi bjuder in till kulturstunder i Röda rummet och Salongen.

Vård & Omsorg

Omsorg

Attendo Hovsjövägen vänder sig till äldre personer med demens-sjukdom och särskilt omvårdnadsbehov.

Här får du all vård och omsorg enligt dina behov och önskemål. Det planeras, hur det ska utformas för att uppnå välbefinnande och värdigt liv, tillsammans med dig och/eller dina närstående. 

Vård

Sjuksköterska finns på plats dagtid måndag-fredag och övrig tid anlitas vårt mobila team. Patientansvarig läkare kommer till boendet en gång i veckan och kan under övrig tid kontaktas vid behov. 

Personal

På Attendo Hovsjövägen finns undersköterskor och vårdbiträden på plats dygnet runt. Utöver dessa finns verksamhetschef, teamledare, sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-142 92 38

Kontaktperson

Shahram Roshanghias

Vill du bo här?

Vill du ha plats på ett äldreboende behöver du först kontakta äldreförvaltningen i din kommun för att få reda på hur du går tillväga för att ansöka om plats. Är du intresserad av ett specifikt boende hos oss går det bra att kontakta verksamhetschefen på boendet för att få mer information eller en visning av boendet.

Söker du jobb?


Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-142 92 38

Translate

Tyck till