Attendo Hovsjövägen

Hovsjövägen 12, Södertälje Karta

Om oss

Attendo Hovsjövägen är ett modernt och trivsamt äldreboende, ett livsstilsboende enligt konceptet Kultur och Nöje. Ett tryggt boende där du kan njuta av närheten till naturen och trevliga aktiviteter med kulturella inslag, såsom musik, dans, litteraturstunder, filmvisning, historieberättande, måleri och mycket annat. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Se filmen om Attendos livsstilskoncept Kultur & Nöje

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Boendet ligger i natursköna omgivningar med promenadavstånd till sjön Måsnaren. Vår fina och rymliga trädgård med bland annat växthus, grillplats, kulturpelare, utegym, boulebana, pergola och uppvärmda bänkar erbjuder stunder för såväl avkoppling som aktivitet, medan det runt knuten finns vackra promenadstråk.

Boendet har 54 lägenheter. Varje lägenhet är 32 kvm och har ett trinettkök och ett rymligt helkaklat badrum. Det finns uttag för fiber, TV och telefon i alla lägenheter. Varje enhet med tillhörande nio lägenheter har ett vackert och hemtrevligt allrum med matdel och vardagsrum med anslutning till en stor balkong som bjuder på morgonsol.


Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

54

Aktiviteter

Våra livsstilsboenden med Kultur & Nöje som koncept, har fokus på alla former av kulturupplevelser. Det bjuds på underhållning i alla dess former samt ordnas kulturcirklar om litteratur, konst och nostalgitripper. Kulturcaféet är alltid välbesökt liksom t ex Allsång på berget.  Den som vill kan ansluta sig till boendets egen kör. Vi besöker också muséer och utställningar regelbundet. 


Vård & Omsorg

Omsorg

På Attendo Hovsjövägen får du all vård och omsorg enligt dina behov och önskemål. Det planeras, hur det ska utformas för att uppnå välbefinnande och värdigt liv, tillsammans med dig och/eller dina närstående. Verksamheten vänder sig till äldre personer med demens-sjukdom och särskilt omvårdnadsbehov.

Vård

Sjuksköterska finns på plats dagtid måndag-fredag och övrig tid anlitas vårt mobila team. Patientansvarig läkare kommer till boendet en gång i veckan och kan under övrig tid kontaktas vid behov.

Personal

På Attendo Hovsjövägen finns undersköterskor och vårdbiträden på plats dygnet runt. Utöver dessa finns verksamhetschef, teamledare, sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-142 92 38

E-post

Eija Sjodin@attendo.se

Kontaktperson

Eija Sjödin

Gatuadress

Hovsjövägen 12

Postnummer

151 65

Postort

Södertälje

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-142 92 38

Translate

Tyck till