Attendo Hovsjövägen

Hovsjövägen 12, Södertälje Karta

Om oss

Ett tryggt och modernt boende
Attendo Hovsjövägen är ett modernt och trivsamt äldreboende med konceptet Kultur & nöje. Ett tryggt boende där du kan njuta av närheten till naturen och trevliga aktiviteter med kulturella inslag, såsom musik, dans, litteraturstunder, filmvisning, historieberättande, måleri och mycket annat.

Boendet ligger i natursköna omgivningar med promenadavstånd till sjön Måsnaren. Vår fina och rymliga trädgård med bland annat växthus, grillplats, kulturpelare, utegym, boulebana, pergola och uppvärmda bänkar erbjuder stunder för såväl avkoppling som aktivitet. Runt knuten finns vackra promenadstråk.

Livsstilsboende kultur & nöje
Boendet drivs utifrån konceptet kultur & nöje, vilket innebär att vi har fokus på alla former av kulturupplevelser. Du bjuds på olika typer av underhållning samt kulturcirklar om litteratur, konst och nostalgitripper. Kulturcafé, allsång, dans och spännande diskussioner kring kulturlivet tycker vi är spännande. Den som vill kan ansluta sig till boendets egen kör. Vi besöker också muséer och utställningar.

Se filmen om Attendos livsstilskoncept kultur & nöje

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Attendo Hovsjövägen har 54 lägenheter. Varje lägenhet är 32 kvm och har ett trinettkök och ett rymligt helkaklat badrum. Det finns uttag för fiber, tv och telefon i alla lägenheter. Varje enhet med tillhörande nio lägenheter har ett vackert och hemtrevligt allrum med matdel och vardagsrum med anslutning till en stor balkong som bjuder på morgonsol.


Lediga platser

  • Demens - Permanent
  • Omvårdnad - Permanent

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

54

Aktiviteter

Hos oss tar Kultur & Nöje plats i vardagen. Vi bjuder in till kulturstunder i Röda rummet och i Salongen. 


Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
 är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!


Vård & Omsorg

På Attendo Hovsjövägen får du all vård och omsorg du behöver på det sätt du önskar. Tillsammans med dig och dina närstående planerar vi omsorgen och därefter upprättas en genomförandeplan som vi följer upp regelbundet. Verksamheten vänder sig till äldre personer med demenssjukdom och särskilt omvårdnadsbehov.

Personal

På Attendo Hovsjövägen finns undersköterskor och vårdbiträden på plats dygnet runt. Utöver dessa finns verksamhetschef, teamledare, sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Sjuksköterska finns på plats dagtid måndag-fredag och övrig tid anlitas vårt mobila team.

Patientansvarig läkare kommer till boendet en gång i veckan och kan under övrig tid kontaktas vid behov.

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-142 92 38

Kontaktperson

Shwan Diliwi

Gatuadress

Hovsjövägen 12

Postnummer

151 65

Postort

Södertälje

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-142 92 38

Translate

Tyck till